Πρωτοποριακή μέθοδος αποδελτίωσης του διαδικτύου και των social media από την “Ενημέρωση”.


net.apo.grΜια πρωτοποριακή υπηρεσία παρακολούθησης και αποδελτίωσης της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο παρέχει πλέον η “Ενημέρωση”, η εταιρεία που αναπτύσσει πρωτοποριακές υπηρεσίες αποδελτίωσης και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1993. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτυακής αποδελτίωσης net.apo.gr σε συνεργασία με την Brandwatch, τον κορυφαίο φορέα παγκοσμίως στην αναζήτηση δημοσιευμάτων στον παγκόσμιο ιστό, με τον οποίο συνεργάζεται για την Ελλάδα η “Ενημέρωση”.


Η κυριαρχία του Internet στους τομείς της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με τους εκατομμύρια χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (social media), καθιστούν πλέον επιτακτική για οποιαδήποτε εταιρεία την καταγραφή της θετικής ή αρνητικής εικόνας που διαμορφώνουν οι χρήστες του Διαδικτύου για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Πρόκειται για ένα απόλυτα αξιόπιστο feedback, που βοηθά στην εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων και στη χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής με στόχο την ουσιαστική επικοινωνία με τους καταναλωτές. Η αναβαθμισμένη μέθοδος αποδελτίωσης του Διαδικτύου από την “Ενημέρωση” γίνεται σε πραγματικό χρόνο (real time) και περιλαμβάνει χιλιάδες ξένα και ελληνικά websites, blogs, portals, forums, καθώς και τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα (social media), το Facebook, το Twitter και το YouTube, με την προϋπόθεση τα προφίλ να είναι ανοιχτά και προσβάσιμα.


Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος παρέχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, που την καθιστούν το κορυφαίο σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Χαρακτηριστικά προσφέρει:
– δυνατότητα αναζήτησης σε εκατοντάδες χιλιάδες sites στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, λόγω του μεγάλου δικτύου υπολογιστών που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή
– απόλυτη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων που καταγράφει
– στατιστική ανάλυση των αναφορών και οπτικοποίησή τους με τη δημιουργία γραφημάτων
– αξιολόγηση της αναφοράς σε θετική, ουδέτερη ή αρνητική και συγκριτικά στατιστικά στοιχεία για οποιαδήποτε λέξη – κλειδί επιθυμεί ο χρήστης
– συγκριτικές αναλύσεις αποτελεσμάτων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το sales@apo.gr ή στο τηλ. 2310 501515 για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα πλήρες demo σε πραγματικές συνθήκες, ώστε να αξιολογήσουν τη χρησιμότητα των ποσοτικών και ποιοτικών συμπερασμάτων που μπορούν να εξαγάγουν, καθώς και να επεξεργαστούν τα πρόσθετα στοιχεία για την κατανόηση της παρουσίας τους στα κοινωνικά δίκτυα (trends, sentiments, followers, likes, πίνακες και γραφήματα, κατηγοριοποιήσεις, ενεργά links κ.ο.κ.). Όσοι είναι ήδη συνδρομητές της “Ενημέρωσης”, μπορούν να δουν το demo μέσα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν.