Περισσότερες από 200.000 οικογένειες από όλη την Ελλάδα, έχουν επιλέξει το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet για την ολοκληρωμένη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών.

forthnet-logo-2Με βασικό όχημα την υπηρεσία Forthnet 2play, στις αρχές Δεκεμβρίου 2008 και σε διάστημα μικρότερο των 2 ετών από την ενεργοποίηση υπηρεσιών LLU, η Forthnet έσπασε το φράγμα των 200.000 συνδρομητών που εξυπηρετούνται για το σύνολο των αναγκών τους σε σταθερή τηλεφωνία και broadband ADSL από το ιδιόκτητο δίκτυό της.

Η σαφής εμπορική στρατηγική, που εστιάζεται στην προσφορά της υπηρεσίας Forthnet 2play ως μιας απλής και κατανοητής για τον καταναλωτή υπηρεσίας που εμπλουτίζεται διαρκώς, αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές και προσφέρει στη Forthnet διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Η αναγνώριση αυτή αντανακλάται στο γεγονός ότι η εταιρία κάθε τρίμηνο αποσπά ποσοστό μεγαλύτερο του 1/3 των νέων συνδέσεων και κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στην αγορά LLU, με μερίδιο άνω του 30%.

Η συμβολή των Καταστημάτων Forthnet σε αυτήν την πορεία είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Τα εξειδικευμένα καταστήματα broadband προσφέρουν ποιοτική προσωπική εξυπηρέτηση και φέρνουν την εταιρία ακόμα πιο κοντά στους έλληνες καταναλωτές. Σήμερα, 97 Καταστήματα Forthnet έχουν ανοίξει τις πύλες τους σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας, ενώ η ανάπτυξη τους συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Αποχαιρετώντας το 2008, η Forthnet υποδέχεται τη νέα χρονιά ακόμα πιο δυνατή. Μετά και την εξαγορά της nova, εδραιώνει περαιτέρω τη θέση της στην broadband αγορά.