Η νέα πύλη ηλεκτρονικών αγορών πωλήσεων και δημοπρασιών που ξεκίνησε να λειτουργεί και στην χώρα μας, στηρίζει τη “Δημοπρασία Αγάπης 2008” του MAD.

logo-ricardogrΗ ricardo.gr, η νέα πύλη ηλεκτρονικών αγορών πωλήσεων και δημοπρασιών που ξεκίνησε να λειτουργεί και στην χώρα μας στηρίζει φέτος τη Δημοπρασία Αγάπης 2008 του MAD, η οποία πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά. Η φετινή Δημοπρασία Αγάπης, στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες, ξεκινά στις 17 Δεκεμβρίου και πρόκειται να διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα.

Μέσα από την πλατφόρμα www.ricardo.gr και μέσα από ειδική κατηγορία του site που δημιουργήθηκε και είναι αφιερωμένη στη Δημοπρασία Αγάπης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στη δημοπρασία με on line bidding για να αποκτήσει τα πολυπόθητα αντικείμενα των αγαπημένων του καλλιτεχνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο site www.ricardo.gr και να δώσουν τις προσφορές τους για το αντικείμενο του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι φέτος για 1η χρονιά το concept της Δημοπρασίας Αγάπης διαφοροποιείται και οι καλλιτέχνες πρόκειται να δωρίσουν τα προσωπικά τους, χειροποίητα λευκώματα Mad Books. Η τιμή εκκίνησης του κάθε λευκώματος “Mad Book” έχει οριστεί στα €10. Όποιος ενδιαφερόμενος προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό για κάθε λεύκωμα κατά τη λήξη της δημοπρασίας θα κερδίσει το προσωπικό λεύκωμα του αγαπημένου του καλλιτέχνη.

Η υποστήριξη της Δημοπρασίας Αγάπης από τη Ricardo εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόθεσης της εταιρίας για ενεργή κοινωνική συνεισφορά και υλοποιείται αφιλοκερδώς. Φέτος το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Ίδρυμα «Αμυμώνη», ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που έχει κύριο στόχο τη ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (αυτισμό, νοητική στέρηση, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κλπ) και των οικογενειών τους.