Απαραίτητη θεωρείται πλέον από όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες η παροχή ασύρματης σύνδεσης προς τους πελάτες τους.


hotel wifiΗ ίδια ανάγκη έχει παρουσιαστεί και στον τομέα της Υγείας με την παροχή Wi- Fi στα νοσοκομεία. Η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε. παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και υποστήριξη καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες άμεσης και εύκολης πρόσβασης στο διαδίκτυο.


Ως Premier Solution Partner της Motorola παρουσιάζει το Access Point 6511 802.11n. Το AP 6511 προϊόν νέας γενιάς αρχιτεκτονικής WiNG5 συνδυάζει νέα χαρακτηριστικά και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Motorola παρέχοντας στους σχεδιαστές δικτύων ένα συναρπαστικό προϊόν που διευκολύνει τον προγραμματισμό και την άμεση επέκταση των τοπικών ασύρματων δικτύων.


Το AP 6511 είναι ιδανικό για κτίρια με πολλές αίθουσες, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, γραφεία και γενικά κτίρια με μικρά δωμάτια, που η αρχιτεκτονική τους δυσκολεύει την ασύρματη δικτύωση. Με αυτές τις συνθήκες, είναι συχνά δύσκολο να αναπτύξει κανείς υψηλής ποιότητας ασύρματο δίκτυο (WLAN) μεταφοράς δεδομένων και φωνής. Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα παρατηρήσουν οι πελάτες σχετικά με το AP 6511 είναι η μοναδικές του ιδιότητες και το μικρό του μέγεθος. Tο AP 6511 συμπεριλαμβάνει επίσης ένα υψηλής απόδοσης 802.11n Radio ιδανικό για φωνή και ευκολόχρηστο σύστημα διαχείρισης.


Το AP 6511 είναι μικρό – μόνο 3” (75 χιλιοστά) x 5” (125mm) x 1” (25mm). Η αρθρωτή σχεδίαση επιτρέπει διαφορετικές φυσικές διαμορφώσεις για την κάλυψη ποικιλίας αναγκών του πελάτη καθώς και τις απαιτήσεις εγκατάστασης.


Το σύστημα ανάρτησης και καλωδίου παρέχει ευελιξία στη θέση εγκατάστασης. Το AP 6511 μπορεί να εγκατασταθεί στους περισσότερους δομημένους τοίχους καλωδίων στον κόσμο, ή μπορεί να εγκατασταθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια με εξωτερικές απολήξεις καλωδίων. Έχει μια μηχανική θύρα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η οποία είναι ικανή να αποδέχεται ευρεία γκάμα συνδέσεων. Οι συνήθεις υποδοχές που δέχεται είναι: RJ45, RJ11, f-σύνδεσμοι καθώς και USB, HDMI και υποδοχές ήχου. Η θύρα είναι ουσιαστικά μια μεταλλική δίοδος για αυτές τις διαφορετικές συνδέσεις. Σημειώστε δε ότι αυτές οι υποδοχές δεν είναι ηλεκτρικά συνδεδεμένες με το AP 6511.


motorola ap6511H Μηχανική θύρα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση μιας υποδοχής Ethernet ηλεκτρικά συνδεδεμένης με το AP 6511. Για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιλογών συνδεσιμότητας του AP 6511 μπορεί να αγοραστεί υποδοχή Ethernet με τρείς αυτοτελής θύρες. Δημοφιλείς εφαρμογές για το Ethernet τριών υποδοχών είναι το IPTV (Internet Protocol television) και ενσύρματα δίκτυα ξενοδοχείων (LAN).


Η Motorola σχεδιάζει και παράγει υψηλής ποιότητας 802.11n Radio και το AP 6511 δεν αποτελεί εξαίρεση. Με access point ένα 2×2 MIMO 802.11a/b/g/n radio με 24dBi πομπό και διπλή 2dBi κεραία. Συμβουλευτείτε το φύλλο προδιαγραφών του AP 6511 για ένα λεπτομερές διάγραμμα της εκπεμπόμενης ισχύος και των ρυθμών μεταφοράς δεδομένων.


Eπεκτάσιμο Λογισμικό Διαχείρισης
Το AP 6511 είναι χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα επόμενης γενιάς WING 5 και παρέχει κλιμακούμενη διαχείριση από μία μόνο AP, σε χιλιάδες APs με μεγάλη εξάπλωση.


Το AP 6511 είναι προσβάσιμο μέσω telnet, SSH, HTTP και HTTPS και διαχειρίζεται ως αυτόνομο σημείο πρόσβασης. Παρέχει έναν Controller AP ιδιότητα που έχει σχεδιαστεί για μικρά ξενοδοχεία και μικρές εγκαταστάσεις. Κάθε AP 6511 μπορεί να διαμορφωθεί ως Controller με βασικά χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη έγκριση, κεντρική διαμόρφωση, κατάσταση και στατιστικά στοιχεία για access points και wireless clients. Μέχρι 24 AP 6511s μπορούν να υιοθετηθούν από ένα AP 6511 Controller AP.