Ο Δήμης Στρούθος αναλαμβάνει καθήκοντα General & Operations Manager για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, Ελλάδας και Κύπρου.


ESET Hellas_Demes Strouthos_2012Καθήκοντα General & Operations Manager αναλαμβάνει ο Δήμης Στρούθος στην ESET Middle East, Hellas & Cyprus. Ο κ. Στρούθος θα αναφέρεται στο Διευθύνων Σύμβουλο της ESET Middle East, Hellas & Cyprus, Νεόφυτο Νεοφύτου, και θα επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας που αφορούν τις τρεις περιοχές.


Ο κ. Στρούθος, διαθέτει πολυετή πείρα στον κλάδο της τεχνολογίας, κατέχοντας καίριες διοικητικές θέσεις για τη στρατηγική ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και προϊόντων. Από το 2001, ο κ. Στρούθος κατείχε τη θέση του Sales Director στην εταιρεία NEC Computers από το γραφείο της Κύπρου, το οποίο έχει την αρμοδιότητα της ανάπτυξης και υποστήριξης στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων, καθώς και σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στην εταιρεία Gateway ως Business Development Manager EMEA και Sales Manager EMEA, καθώς επίσης σε Διανομείς προϊόντων τεχνολογίας και System Integrators στη Κύπρο.


«Η ομάδα της ESET Middle East, Hellas & Cyprus ενισχύεται σημαντικά με την παρουσία του Δήμη Στρούθου. Ο Δήμης είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας του χώρου, καθώς διαθέτει μακρόχρονη πείρα σε σημαντικές θέσεις, όχι μόνο στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά επίσης και σε περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας. Εντάσσοντας στο δυναμικό μας το Δήμη, ενισχύουμε την ικανότητά μας να υλοποιούμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις στους πελάτες μας και να μπορούμε να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες», δήλωσε ο Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus.


«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της ESET, μία εταιρεία πρωτοπόρο στη βιομηχανία της προληπτικής ανίχνευσης των ηλεκτρονικών απειλών. Σε ένα νευραλγικό τομέα της τεχνολογίας, μας δίνεται η ευκαιρία με την ομάδα της ESET, να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνητικές ευκαιρίες ανάπτυξης στις περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Νιώθω πεπεισμένος πως η νέα μας προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και Κύπρο καθώς και στις χώρες της Μέσης Ανατολής», δήλωσε ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Middle East, Hellas & Cyprus.