Tο «Halo 4» Limited Edition, προσφέρει την υπέρτατη Multiplayer εμπειρία καθώς και το «Halo 4: Forward Unto Dawn» Special Edition.


halo 4Καθώς εκατομμύρια fans παγκοσμίως περιμένουν ανυπόμονα την επιστροφή του Master Chief με την κυκλοφορία του «Halo 4» στις 6 Νοεμβρίου, η Microsoft και η 343 Industries ανακοίνωσαν σήμερα νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο της χρονιάς. Διαδραματιζόμενο σχεδόν πέντε χρόνια ύστερα από τα γεγονότα του «Halo 3», το «Halo 4» οδηγεί τη σειρά σε μία τολμηρή, νέα κατεύθυνση και διαμορφώνει το σκηνικό για ένα νέο saga επικών διαστάσεων, στο οποίο ο Master Chief επιστρέφει για ν’ αντιπαρατεθεί με το πεπρωμένο του και ν’αντιμετωπίσει ένα αρχαίο κακό που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.


Πέραν του πλούτου της πλοκής και των αποστολών, το «Halo 4» εισάγει μια νέα, πρωτοποριακή δυνατότητα πολλαπλών παιχτών (multiplayer), την «Halo Infinity Multiplayer», η οποία βασίζεται στην πλούσια multiplayer θρυλική σειρά του Halo κι υπόσχεται να συνεχίσει να καινοτομεί και να επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται την αφήγηση μιας ιστορίας και την εμπειρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.


Το σημείο αναφοράς του «Halo Infinity Multiplayer» είναι το UNSC Infinity – το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο του στόλου UNSC το οποίο αποτελεί τη βάση του χαρακτήρα Spartan. Εδώ ο παίκτης διαμορφώνει το δικό του υπερ-στρατιώτη Spartan IV και ανεβαίνει επίπεδα στο multiplayer μέσω των ανταγωνιστικών ή και συνεργατικών τρόπων παιχνιδιού. Περιτριγυρισμένη από τις εικόνες, τους ήχους και το πλήρωμα του μεγαλύτερου σκάφους στον στόλο UNSC, η multiplayer εμπειρία του παίκτη θα ενσωματώνεται στην μυθιστορηματική πλοκή του «Halo 4» όπως ποτέ άλλοτε, καθώς η πρόοδος κι οι επιλογές του στο παιχνίδι θα επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση, το οπλοστάσιο καθώς και το ρόλο του παίκτη στο πεδίο της μάχης.
• Spartan Ops. Η ιστορία του UNSC Infinity διασταυρώνεται με την αποστολή του «Halo 4», κι ύστερα συνεχίζει σε μία ολοκαίνουρια αφηγηματική εμπειρία γνωστή ως Spartan Ops. Μία πρώτη τέτοιου είδους και συναρπαστική νέα προσθήκη στο θρύλο του Halo, τα Spartan Ops είναι μια περιπέτεια επεισοδίων που συνδυάζει μια καθηλωτική αφηγηματική ιστορία, υψηλής ποιότητας κινηματογραφική εικόνα και παιχνίδι γεμάτο δράση ώστε να προσφέρεται μια άνευ προηγουμένου εμπειρία επεισοδίων σε συνέχειες.


Μέσω μιας σειράς εβδομαδιαίων κινηματογραφικού τύπου επεισοδίων στο Xbox LIVE, τα Spartan Ops θα «αφηγούνται» τη συνεχιζόμενη ιστορία του UNSC Infinity, στο μετέπειτα των γεγονότων του Halo 4. Αυτά τα επεισόδια θα επικεντρώνονται γύρω από τους ηγέτες και το πλήρωμα του UNSC Infinity, και γύρω από μία νέα ομάδα Spartans, την Majestic Squad. Τα κινηματογραφικά επεισόδια θα παρέχουν τη βάση για τις εβδομαδιαίες αποστολές παιχνιδιού στις Spartan Ops. Παίζοντας μόνος του ή συνεργαζόμενος (με όριο τους τρεις φίλους), ο παίκτης θα εξερευνήσει τις γωνιές του Requiem μέσα από αυτές τις στοχευμένες αποστολές και θα βοηθήσει να αποκαλυφθούν τα μυστικά του μυστηριώδους κόσμου Forerunner.


Πρόκειται για μια μαζικής κλίμακας περιπέτεια βασισμένη στην ιστορία του Halo 4. Η πρόσβαση στις Spartan Ops διατίθεται μαζί με το Halo 4 χωρίς πρόσθετη χρέωση – προσφέροντας αποτελεσματικά δύο εμπειρίες αποστολών σε ένα παιχνίδι.


• War Games. To competitive multiplayer mode του Halo 4, γνωστό ως War Games, εξελίσσεται στο κατάστρωμα μάχης του UNSC Infinity ξαναζωντανεύοντας την εμπειρία των αισθήσεων και την προσήλωση στο παιχνίδι για τις οποίες το «Halo» multiplayer είναι διάσημο. Το Halo 4 εισαγάγει νέους, εθιστικούς τρόπους παιχνιδιού και στρατηγικές που βοηθούν να εξελιχθεί o Spartan IV, ενώ παράλληλα προσφέρει την ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία του «Halo». Περισσότερες λεπτομέρειες για όλους του τρόπους παιχνιδιού στα War Games θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
• Total Combat Freedom and Player Progression. Το «Ηalo 4» περιλαμβάνει μια εξαιρετικά εκτεταμένη σουίτα νέων multiplayer τρόπων παιχνιδιού, όπλων, οχημάτων, προστατευτικής πανοπλίας, νέας εξάρτυσης και συστήματος εξέλιξης του παίκτη μαζί μ’ ένα νέο σύστημα διαμόρφωσης της προστατευτικής πανοπλίας το οποίο εισάγει, για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι «Halo», βελτιωτικές τροποποιήσεις εντός του παιχνιδιού. Αυτές οι προχωρημένες δυνατότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα στο Spartan Ops αλλά και σε ορισμένες συσχετιζόμενες playlist των War Games, εμπλουτίζοντας τις επιλογές του παίκτη, επεκτείνοντας σε εξαιρετικό βαθμό τις δημιουργικές του επιλογές, κάνοντας την εμπειρία των φανατικών οπαδών του ακόμα βαθύτερη αλλά και πιο φιλική για τους νέους παίκτες.


Το σύστημα εξέλιξης του παίκτη στο «Ηalo 4» προχωράει πέρα από τις απλές αισθητικές αναβαθμίσεις, ενθαρρύνοντας τους παίκτες να επενδύσουν χρόνο και κόπο ώστε να δημιουργήσουν ένα Spartan που να μοιάζει και να παίζει με τον τρόπο που εκείνοι θέλουν. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν και να ενεργοποιήσουν βελτιώσεις στη μάχη αποκαλούμενες «Specializations» οι οποίες βασίζονται στο ύφος του παιχνιδιού που υιοθετούν οι παίκτες, από την αόρατη έως την ολοκληρωτική επίθεση και τα πάντα ανάμεσα σε αυτά τα δύο.


«Halo 4» Limited Edition
Το «Halo 4» Limited Edition, μεγιστοποιεί στο έπακρο την multiplayer εμπειρία και βάζει τον παίκτη στη θέση του Spartan IV πάνω στο κατάστρωμα του UNSC Infinity – το επίκεντρο της «Halo 4» multiplayer δράσης του παίκτη.


Το «Halo 4» Limited Edition περιλαμβάνει:
• War Games Map Pack Access – η limited edition περιλαμβάνει πρόσβαση σε εννέα χάρτες, τρία μελλοντικά διαγωνιστικά multiplayer πακέτα με χάρτες, με το καθένα να περιλαμβάνει τρεις τοποθεσίες, διαθέσιμα για λήψη μετά την κυκλοφορία στην αγορά μέσω του Xbox LIVE. (Το λεπτομερές χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας στην αγορά των πακέτων με τους χάρτες θα ανακοινωθεί αργότερα)
• Specializations – αποκτήστε πρώτοι πρόσβαση σε έξι Specializations, διαθέσιμα παράλληλα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, μέσω του Xbox LIVE, για να πετύχετε υψηλότερες θέσεις στο παιχνίδι ως Spartan. Πέρα από την απόκτηση πρόσβασης σε νέες θέσεις, τα Specializations ξεκλειδώνουν νέες επιλογές διαμόρφωσης. Οι αγοραστές του «Halo 4» Limited Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές κατά την ημέρα λανσαρίσματός του, ενώ οι οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς τα Specializations θα διατεθούν αργότερα.
• Η Limited Edition περιέχει επίσης το UNSC Infinity Briefing Packet, το οποίο περιλαμβάνει το διάγραμμα διαμόρφωσης της προστατευτικής πανοπλίας, το σχεδιάγραμμα του τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοιου καθώς και πληροφορίες για το τι σημαίνει να είσαι ένας από τους κορυφαίους πολεμιστές της ανθρωπότητας: τους Spartans IV.
• Bonus ψηφιακό περιεχόμενο – μέσω Xbox LIVE
o Μοναδικό, skin της προστατευτικής πανοπλίας του Spartan IV (in-game)
o Μοναδικό, skin όπλου για το Assault Rifle(in-game)
o Αποκλειστικό έμβλημα (in-game)
o Ένα Xbox LIVE Avatar prop
o Ένα Xbox LIVE σετ προστατευτικής πανοπλίας για το Avatar του Spartan IV


• «Halo 4: Forward Unto Dawn» Special Edition – μία διευρυμένη 90-λεπτη έκδοση της ψηφιακής σειράς ζωντανής δράσης που θα ζωντανέψει το σύμπαν του «Halo» όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ και θα προβάλει το σαγηνευτικό υπόβαθρο που οδηγεί στα γεγονότα του «Halo 4».
o Το «Halo 4» Special Edition περιλαμβάνει επίσης τα παρακάτω αποκλειστικά βίντεο:
• Έξτρα μυθιστορηματικό περιεχόμενο που αναλύει τους χαρακτήρες και τις ιστορίες του «Halo 4: Forward Unto Dawn»
• Ειδικό Μικρό Αφιέρωμα: “Brining Game into Reality”
• Making of «Halo 4: Forward Unto Dawn»


«Halo 4: Forward Unto Dawn» – Μία Πρωτοποριακή Ψηφιακή Σειρά Ζωντανής Δράσης
Κάνοντας πρεμιέρα αυτό τον Οκτώβριο μέσω του καναλιού Machinima στο YouTube το οποίο θ’ αναγγελθεί σύντομα και μέσω του Halo Waypoint, το «Halo 4: Forward Unto Dawn» είναι μία ψηφιακή σειρά ζωντανής δράσης που μεταφέρει τους λάτρεις της πίσω στην τρομακτική αρχή του πολέμου ανάμεσα στους Human και Covenant, όταν ο Master Chief ενέπνευσε έναν νεαρό δόκιμο που θα γινόταν τελικά ηγέτης πάνω στο κατάστρωμα του σπουδαιότερου σκάφους του UNSC: το UNSC Infinity. Το «Halo 4: Forward Unto Dawn» αφηγείται την ιστορία που οδηγεί στα γεγονότα του «Halo 4», του μεγαλύτερου ψυχαγωγικού γεγονότος του 2012.


Προϊόν συνεργασίας κορυφαίων ταλέντων του Χόλυγουντ από τους τομείς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και των νέων μέσων, η «Halo 4: Forward Unto Dawn» δίνει ζωή σε μια ολοκαίνουρια ιστορία «Halo» σε μία κλίμακα πρωτόγνωρου μεγέθους μέσα στο Σύμπαν του «Halo». Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στο νέο κανάλι Machinima στο YouTube και στο Halo Waypoint με τη μορφή σειράς πέντε επεισοδίων. Το «Halo 4» Limited Edition θα περιλαμβάνει πρόσβαση στο «Halo 4: Forward Unto Dawn» Special Edition, μαζί με πρωτοεμφανιζόμενα πλάνα ως δώρο καθώς και αποκλειστική μυθιστορηματική αφήγηση και βίντεο από τα παρασκήνια.


Λανσάροντας το παιχνίδι στην αγορά στις 6 Νοεμβρίου 2012, το «Halo 4» αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς παιχνιδιού που έχει σηματοδοτήσει την ιστορία της ψυχαγωγίας κι έχει ορίσει μια γενιά παικτών. Δημιούργημα των 343 Industries, το «Halo 4» συνεχίζει την ιστορία του θρυλικού ήρωα Master Chief καθώς αυτός επιστρέφει για να αντιπαρατεθεί με το πεπρωμένο του και να αντιμετωπίσει ένα αρχαίο κακό που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος. Το «Halo 4» οδηγεί τη σειρά σε μία τολμηρή νέα κατεύθυνση επιτυγχάνοντας την πλέον επική και εξερευνητική στρατιωτική αποστολή, παράλληλα με μία συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία και με μια πρωτοποριακή multiplayer δυνατότητα ανάλογη της οποίας δεν έχει ξαναϋπάρξει – στήνοντας έτσι τη σκηνή για ένα νέο επικό saga επιστημονικής φαντασίας.