Τα καταστήματα Public ξεκινούν από τις 18/5 ένα μεγάλο αφιέρωμα στο λειτουργικό Android γεμάτο εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα.


PUBLIC_newLogoΤο αφιέρωμα Android αρχίζει με μια μοναδική γιορτή στο κατάστημα στο The Mall Athens, το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 12:00, όπου τα Public σε συνεργασία με τη Sony Mobile, τη Samsung, τη Motorola και την Alcatel θα παρουσιάσουν όλες τις νέες Android συσκευές, θα κάνουν super προσφορές με κάθε αγορά και θα χαρίσουν πολλά Android Smartphones σε μια μεγάλη κλήρωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.


Συγκεκριμένα όσοι παρευρεθούν στο Public στο The Mall Athens στις 19/5 θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το Android, τις λειτουργίες και τις αμέτρητες εφαρμογές του, μέσα από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Τα Public θα παρουσιάσουν όλα τα νέα Android Smartphones και Tablets, ενώ δημιουργούν για τους επισκέπτες τους τη μεγαλύτερη Android κλήρωση με δώρα 2 Alcatel One Touch 990, 2 Motorola Motoluxe, 1 Samsung Galaxy Mini, 1 Sony Xperia P και 1 Sony Xperia U.


Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ αφού τα Public εξασφάλισαν ειδικές προσφορές για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν μια νέα Android συσκευή Sony Mobile, Samsung, Motorola, ή Alcatel από το κατάστημα στο The Mall Athens.


Τις δυνατότητες του Android μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές θα παρουσιάσουν στο κοινό ο Βαγγέλης Αλευρίτης (allaboutandroid.gr) και ο Κώστας Πολυχρόνης (pinapps.com).