Ο Γερμανός είναι ο χορηγός του WRC Rally Acropolis 2012 και στέλνει 20 τυχερούς, προκειμένου να ζήσουν από κοντά αυτή την εμπειρία.


germanos01Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στηρίζει το «WRC Rally Acropolis 2012», την κορυφαία διοργάνωση στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, και δίνει την ευκαιρία σε 20 τυχερούς επισκέπτες του να παρακολουθήσουν από κοντά τους συναρπαστικούς αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.


Όσοι καταναλωτές επισκεφθούν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 19 Μαΐου και αποκτήσουν Smartphones ΝΟΚΙΑ LUMIA 800 ή ΝΟΚΙΑ LUMIA 710, μπαίνουν σε κλήρωση και 20 τυχεροί θα κερδίσουν VIP πακέτα φιλοξενίας στο WRC Rally Acropolis 2012, που θα ξεκινήσει από το Ζάππειο Μέγαρο στις 24 Μαΐου. Οι νικητές θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία από τη θέση του συνοδηγού και θα πετάξουν στην ειδική διαδρομή με ελικόπτερο για να παρακολουθήσουν live τους αγώνες.


Τα Smartphones ΝΟΚΙΑ LUMIA 800 και ΝΟΚΙΑ LUMIA 710 μπορεί κανείς να τα αποκτήσει φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr.