Η Printec ανακοινώνει ότι η Coral A.E., δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα, επέλεξε τη λύση Διαχείρισης Στόλου Watch4 FMS (Fleet Management System).


Printec_logoΣυγκεκριμένα, η Printec A.E. ανέλαβε να υλοποιήσει ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης στόλου, η οποία περιλαμβάνει προσωποποιημένες Chip κάρτες οχημάτων, τερματικά καρτών για πρατήρια καυσίμων, σύστημα διασύνδεσης με το κεντρικό ERP της εταιρείας, καθώς και σύστημα δημιουργίας αναφορών σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη (web site). Η ολοκληρωμένη λύση αποτελείται από best-of-breed solutions προμηθευτών, όπως για παράδειγμα τα τερματικά VX510 Verifone, τα οποία συνδέονται μέσω του Watch4 FMS της Printec.


Η λύση Watch4FMS είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της Printec στις τεχνολογίες καρτών καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Η εφαρμογή αυτή παρέχει μεγαλύτερη δια-λειτουργικότητα, ανεξαρτησία από πλατφόρμες και πρωτόκολλα επικοινωνίας, προσφέροντας τη δυνατότητα υποστήριξης διεθνών προγραμμάτων διαχείρισης στόλου.


«Η Coral, μέσω του συστήματος της Printec, παρέχει ένα μοναδικό και ευέλικτο εργαλείο διαχείρισης καυσίμων με νέα, εύχρηστα εργαλεία και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία» δήλωσε η Ζωή Αργύρη Προϊσταμένη Πωλήσεων Κάρτας Καυσίμων της Coral Α.Ε.


«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που και η Coral, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των πετρελαιοειδών, εμπιστεύθηκε την Printec για τη λύση Διαχείρισης Στόλου», δήλωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος & Κύπρου της Printec. «Με την επιτυχή υλοποίηση της λύσης αυτής προστίθεται ακόμη μια εταιρεία στο ευρύ πελατολόγιο της Printec, γεγονός που πιστοποιεί την κυρίαρχη θέση της εταιρείας μας στον τομέα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής».