Και στους 7 Νομούς της Πελοποννήσου επέκτεινε το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, μήκους άνω των 2.500 χλμ., η Cyta Ελλάδος.


preview logo internet&statheriΗ Cyta Hellas πλέον καλύπτει με μόλις 3,5 χρόνια εμπορικής δραστηριότητας, περίπου το 68% του πληθυσμού της χώρας, παραμένοντας πιστή στο στρατηγικό της σχεδιασμό.


Με επιτυχή παρουσία στην Πάτρα από το 2010 και με ιδιόκτητο κατάστημα στην πόλη, η Cyta προσφέρει πλέον υπηρεσίες σε όλους τους Nομούς της Πελοποννήσου: Κορινθία (Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο), Ηλεία (Πύργος), Μεσσηνία (Καλαμάτα), Αρκαδία (Τρίπολη), Λακωνία (Σπάρτη), Αχαΐα (Αίγιο) και Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο).


Με αφορμή την είσοδο σε νέες περιοχές, ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως, επεσήμανε τα εξής: «Με τη σταδιακή μας επέκταση πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στη διεύρυνση των επιλογών επικοινωνίας για τον Οικιακό και τον Επιχειρηματικό Πελάτη αλλά και στην ανάπτυξη της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας. Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας των προϊόντων μας είναι το γεγονός ότι δεν αναγκάζουμε ποτέ τον Πελάτη μας να αγοράσει κάτι που δεν χρησιμοποιεί, περιορίζοντας έτσι αισθητά τα κόστη του».


Η απρόσκοπτη ανάπτυξη της Cyta Ελλάδος θεωρείται αποτέλεσμα των καλά μελετημένων και σταθερών βημάτων της αλλά και των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους Πελάτες της. Η εταιρεία στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία έχοντας πραγματοποιήσει στην Ελλάδα σημαντικότατες επενδύσεις, ύψους άνω των 150 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, οι 270.000 σημερινοί ενεργοί Πελάτες της, έχουν προσφέρει στη Cyta μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά με το μερίδιό της, μεταξύ των εναλλακτικών παρόχων, να ξεπερνά το 15%, σημειώνοντας τη δυναμικότερη ανάπτυξη στον κλάδο.


Υπενθυμίζεται ότι η Cyta Ελλάδος προσφέρει υπηρεσίες 2play (Internet & Σταθερή) από μόλις 16€/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps. Είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και η μοναδική η οποία προσφέρει υπέρ-υψηλές ταχύτητες έως 50Mbps. Οι 5 διαθέσιμες συνολικά ταχύτητες έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, καθώς και οι υπέρ-υψηλές ταχύτητες VDSL 2play, έως 35Mbps και έως 50Mbps, μπορούν να συνδυαστούν με προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς Σταθερά Ελλάδος, Κινητά Ελλάδος, Σταθερά Διεθνών Προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα & Κύπρο). Με τον τρόπο αυτό, οι Πελάτες της Cyta έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν Internet & Σταθερής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις νέες περιοχές ισχύει ειδική προσφορά γνωριμίας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Cyta, τις ισχύουσες προσφορές της εταιρείας σε κάθε περιοχή δραστηριοποίησης, τα σημεία πώλησης καθώς και τις περιοχές όπου είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία VDSL2 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.cyta.gr ή να καλέσουν στο 13877.