H MLS Πληροφορική ανακοινώνει την κυκλοφορία του MLS Destinator Mobile Phone Edition για όλα τα κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο δέκτη GPS.

mls-logoΤα δημοφιλή και ευρέως διαδεδομένα κινητά της αγοράς, όπως τα Nokia N95, N96, N82, 6110, Samsung i560 κλπ μετατρέπονται αυτόματα, χωρίς κανένα κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet, σε πλοηγούς με MLS Destinator. Πιο αναλυτικά, ο χρήστης απλά τοποθετεί την SD κάρτα με το MLS Destinator στο κινητό του τηλέφωνο και το κινητό του είναι αμέσως έτοιμο να τον καθοδηγήσει με φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή στον προορισμό του. Κατά την ανάπτυξη του MLS Destinator Mobile Phone Edition η εταιρία έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη φιλικότητα προς το χρήστη. Ως αποτέλεσμα, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από κάθε κάτοχο κινητού τηλεφώνου. Στα πλεονεκτήματα του MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνονται ακόμη η τρισδιάστατη απεικόνιση της διαδρομής, η πλοήγηση προς τη διεύθυνση μιας καταχωρημένης επαφής του κινητού τηλεφώνου ή και τη διεύθυνση που λαμβάνει ο χρήστης μέσω SMS κα. Επιπλέον, το MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα και καλύπτει το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου.

Το εν λόγω προϊόν δύναται να συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων κινητών τηλεφώνων με ενσωματωμένο δέκτη GPS στην ελληνική αγορά. Με το νέο αυτό προϊόν η MLS η εταιρία leader στην ελληνική αγορά πλοήγησης, βρίσκεται ακόμη μια φορά στην κορυφή της τεχνολογικής πρωτοπορίας, ενώ εισέρχεται πιο δυναμικά, όπως είχε προαναγγείλει, στην πολλά υποσχόμενη αγορά της κινητής τηλεφωνίας με πλοήγηση. Η εταιρία προσβλέπει στην ενσωμάτωση της εφαρμογής σε πολλές χιλιάδες κινητά τηλέφωνα με GPS διευρύνοντας περαιτέρω την πελατειακή της βάση σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, εξετάζεται η κυκλοφορία του προϊόντος σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.

Το MLS Destinator Mobile Phone Edition μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα δημοφιλέστερα κινητά της αγοράς, όπως Nokia N95, 6110, 6210, 6220, N79, N78, N82, N85, N96, Samsung i550, i560, G810, καθώς και σε άλλα τηλέφωνα που έχουν ενσωματωμένο δέκτη GPS. Το MLS Destinator Mobile Phone Edition διατίθεται, στην τιμή των 99 ευρώ(με ΦΠΑ) σε SD κάρτα 2 GB, από όλες τις αλυσίδες κινητής τηλεφωνίας, γνωστές αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, hypermarkets κλπ.