Βραβείο Best Telecoms Innovation in Western Europe από τα World Finance Telecoms Awards στην Globo.


Logo_GLOBOΜια ακόμα αναγνώριση της καινοτομίας της GLOBO στο πεδίο των επιχειρηματικών λύσεων αποτέλεσε η βράβευσή της από το θεσμό των World Finance Telecoms Awards 2011. Η απονομή του βραβείου έγινε σε ειδική τελετή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου την 1η Μαΐου 2012, όπου η GLOBO παρέλαβε το βραβείο “Best Telecoms Innovation in W. Europe” για το σύνολο των τεχνολογικών καινοτόμων λύσεών της στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, τόσο για απλούς χρήστες (CitronGΟ! και GΟ!Social), όσο και για επιχειρήσεις (GΟ!EnterpriseServer).


Ενδεικτικό της επιτυχίας της GLOBO είναι το γεγονός ότι στο εν λόγω βραβείο αξιολογήθηκε ανάμεσα σε εταιρείες κολοσσούς του κλάδου, όπως είναι η Alcatel-Lucent, Sagem, SAP και Skylogic.


Το βραβείο αυτό έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το προφίλ της GLOBO ως καινοτόμου εταιρείας στο χώρο των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας στη Δυτική Ευρώπη και συμπίπτει χρονικά με το άνοιγμα της GLOBO στις ανεπτυγμένες αγορές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο World Finance με την αφορμή της βράβευσης: «Μέχρι τώρα με το CitronGΟ! και GΟ!Social είχαμε εξαπλωθεί στις αναπτυσσόμενες αγορές του πλανήτη, τώρα με τον GΟ!Enterprise Server μας δίνεται η ευκαιρία να εξαπλωθούμε και στις πιο ανεπτυγμένες αγορές, όπως Δ. Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Αυτές οι αγορές έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη για enterprise mobility και security και καθώς η τάση για τις κινητές συσκευές μετακινείται από τα παραδοσιακά Blackberry στα iPhones και τις συσκευές Android, μας βρίσκει κατάλληλα τοποθετημένους για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη».


Τα βραβεία World Finance δημιουργήθηκαν το 2007 προκειμένου να αναδείξουν, κάτω από σειρά αυστηρών κριτηρίων, τους ηγέτες της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών, προσωπικότητες αλλά και Οργανισμούς που αντιπροσωπεύουν ένα ασφαλές δείγμα βέλτιστων πρακτικών και επιτυχιών.