Το GFI MAX Remote Management παρέχει απομακρυσμένη διαχείριση, παρακολούθηση, προστασία από ιούς και backup.


orthologyH εφαρμογή προσφέρει στις επιχειρήσεις μία χείρα βοηθείας για αύξηση των μηνιαίων εσόδων τους και προσέλκυση νέων πελατών, επιτρέποντάς τους να παρέχουν υψηλής ποιότητας και αξίας, οικονομικές και αποδοτικές υπηρεσίες, σαν να προέρχονται από τις ίδιες. Το Remote Management επιτρέπει στις εταιρείες να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τόσο τους servers, όσο και τους σταθμούς εργασίας, παρέχοντας απομακρυσμένη υποστήριξη, παρακολούθηση ενεργητικού και αποθεμάτων, patch management, καθώς και υποβολή εκθέσεων πελατών με ολοκληρωμένη διαχείριση λύσεων antivirus και backup.


Μέσω του προγράμματος Building Blocks to Managed Services, οι συνεργάτες μπορούν να προσδιορίσουν μία σαφή και απλή διαδρομή προς την ανάπτυξη, την τιμολόγηση και την παράδοση κερδοφόρων, υπηρεσιών. Το GFI MAX RemoteManagement, έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να λειτουργεί σε όλα τα επιχειρηματικά μοντέλα, υποστηρίζοντας: Break/fix, support bank και managed services. Η εφαρμογή μειώνει το κόστος, ενισχύοντας ταυτόχρονα την απόδοση με την αυτοματοποίηση και την προληπτική διευθέτηση ζητημάτων με άμεσες ειδοποιήσεις και καθημερινούς ελέγχους ορθής και υγιούς λειτουργίας των συστημάτων.


Εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά
Το GFI MAX RemoteManagement περιλαμβάνει μία σειρά από εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνουν στις επιχειρήσεις πλεονεκτήματα και μεγάλη ευελιξία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα εξής:


– Παρακολούθηση server
– Παρακολούθηση δικτύων
– Παρακολούθηση Website
– Παρακολούθηση σταθμών εργασίας
– Patch management
– Reporting
– Managed antivirus
– Branding συστημάτων
– Ενσωμάτωση συστημάτων
– Απομακρυσμένη πρόσβαση
– Ειδοποιήσεις σε 24ώρη βάση
– Managed Online Backup


Τα προϊόντα της GFI διατίθενται από την Orthology.