Η SAP AG ανακοίνωσε ότι κατέχει την παγκόσμια ηγετική θέση σε επίπεδο μεριδίου αγοράς στην αγορά του ERP.


SAP_logo 2011Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner Inc στις 24ης Απριλίου 2012, “Market Share Analysis: ERP Software, Worldwide, 2011” η SAP κατατάσσεται στην πρώτη θέση με 25.5% μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς με βάση τα έσοδα του 2011, αντικατοπτρίζοντας αύξηση της τάξης του 13.2% από το 2010.


«Η συνεχιζόμενη επιτυχία μας στην παροχή λύσεων στους πελάτες μας ως προς την εκτέλεση των επιχειρηματικών στρατηγικών τους, μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς του ERP», δήλωσε ο Peter Maier, General Manager, Line-of-Business Solutions της SAP. «Είτε αφορά analytics, cloud, in-memory technology, κινητές ή βασικές εφαρμογές, η SAP επενδύει σημαντικά για να προσφέρει προστιθέμενη αξία σε επιχειρήσεις που αναζητούν τη λήψη πιο ασφαλών αποφάσεων και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επιχειρησιακών διαδικασιών τους. Πιστεύουμε ότι η ηγετική μας θέση στην αγορά, όπως αναγνωρίστηκε από την Gartner, επιβεβαιώνει αυτή τη δυναμική».


Η εφαρμογή SAP® ERP, που συμπεριλαμβάνεται στο SAP® Business Suite software, παρέχει λύσεις για χρηματοδότηση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HCM) και για operations. Επιπλέον, τα Εnhancement packages και τα Rapid-Deployment Solutions δίνουν τη δυνατότητα σε πελάτες να επωφεληθούν από τις καινοτομίες που εγκαθιστούνται άμεσα και είναι έτοιμες για λειτουργία. Επίσης, οι λύσεις SAP® Business One, SAP® Business All-in-One και SAP Business ByDesign®, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, αποτελούν προσφορές ευέλικτες και ικανές να προσαρμοστούν παράλληλα με την επιχείρηση.