Αναδείξτε το ταλέντο σας στη φωτογραφία με το 3DS και γίνετε ένας από τους φωτογράφους που θα κερδίσει δώρα.


3DS_PHOTO_Logo_UKV_1Σήμερα ανακοινώνεται η έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού 3D φωτογραφίας για την Ελλάδα που θα θέσει τις δημιουργικές φωτογραφικές ικανότητες σε δοκιμασία με σκοπό την ανάδειξη του Έλληνα πρωταθλητή Nintendo 3DS φωτογραφίας. Πρόσφατη έρευνα της Nintendo έδειξε ότι το 60% των κατόχων Nintendo 3DS τραβούν πάνω από 100 φωτογραφίες τον χρόνο και 13% τραβούν πάνω από 1000 που ισοδυναμεί με 3 την ημέρα, γι’ αυτό πείτε «cheese» και ξεκινήστε την φωτογράφηση με τις ενσωματωμένες κάμερες του συστήματος Nintendo 3DS σήμερα.


Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό χωρίζονται σε έξι ειδικές κατηγορίες και ασχέτως του τι σας αρέσει να φωτογραφίζετε υπάρχει πάντα ένα θέμα που σας ταιριάζει. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν Ζώα, Ανθρώπους, Τοποθεσίες, Αντικείμενα, Φύση και Augmented Reality που εκμεταλλεύεται πλήρως τις λειτουργίες Augmented Reality του συστήματος Nintendo 3DS. Οι φωτογραφίες που συμμετέχουν θα αξιολογηθούν από τη Nintendo of Europe και τη Nortec Multimedia A.E. με τους πλέον υποσχόμενους φωτογράφους να κερδίζουν πολλά συλλεκτικά δώρα.


Τα έπαθλα για τους νικητές από την Ελλάδα είναι:
– Βάση στήριξης Mario για το Nintendo 3DS και μπρελόκ κλειδιών για τον νικητή της κάθε κατηγορίας.
– Προϊόντα S/W για το Nintendo 3DS για τον δεύτερο νικητή κάθε κατηγορίας.
– Διαφημιστικά προϊόντα Nintendo για τον τρίτο νικητή κάθε κατηγορίας.


Η συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Nintendo 3DS δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Τραβήξτε μια 3D φωτογραφία σύμφωνα με ένα από τα έξι θέματα, χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες κάμερες του συστήματος Nintendo 3DS. Εφόσον έχετε τραβήξει την φωτογραφία σας κάντε την upload στον ειδικό ιστότοπο του διαγωνισμού http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/ από τις 9 Μαΐου έως και τις 17 Ιουνίου 2012. Στον ειδικό ιστότοπο του διαγωνισμού αποκτάτε πρόσβαση μέσω του Nintendo 3DS browser στο Nintendo 3DS ή μέσα από έναν Internet browser σε ένα computer και θα περιλαμβάνει συλλογή με όλες τις φωτογραφίες που έχουν γίνει uploaded. Κάθε φωτογραφία που έχει γίνει uploaded στον ιστότοπο θα έχει το δικό της QR Code και διαβάζοντας αυτά τα QR Codes στο Nintendo 3DS οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες σε 3D.


Το Nintendo 3DS περιλαμβάνει δύο εξωτερικές και μια εσωτερική κάμερα που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε 2D και 3D φωτογραφίες καθώς και να καταγράφετε μέχρι και 10 λεπτά 3D video. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χρησιμοποιώντας τις κάμερες του Nintendo 3DS μπορούν να επεξεργαστούν προσθέτοντας διασκεδαστικά και δημιουργικά φίλτρα και εφέ, ενώ μπορείτε ακόμα και να ζωγραφίσετε πάνω στις δικές σας φωτογραφίες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Nintendo 3DS stylus για να τους δώσετε την προσωπική σας πινελιά.


Για να έχετε πιθανότητα να στεφθείτε ο καλύτερος φωτογράφος από την Ελλάδα ελέγξτε το http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/ για λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου και τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής. Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε ότι χρειάζεται για να τραβήξετε μια 3D φωτογραφία άξια βραβείου τότε πάρτε στα χέρια σας το Nintendo 3DS σήμερα και ξεκινήστε την φωτογράφηση!


Μείνετε ενημερωμένοι αναφορικά με όλες τις επίσημες ανακοινώσεις της Nintendo και με αποκλειστικές πληροφορίες νέων παιχνιδιών ακολουθώντας το official Nintendo of Europe Twitter feed @NintendoEurope