Ένα κορυφαίο στούντιο επιτυχιών, η 20th Century Fox, εμπλουτίζει τον κατάλογο ταινιών του hol video club.


hol video clubΜε αυτή την προσθήκη, τα 6 μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλλυγουντ είναι πλέον διαθέσιμα στο hol video club μετατρέποντας το στον πληρέστερο –με διαφορά- κατάλογο video on demand περιεχομένου στην Ελλάδα, με 1.000 και πλέον από τις πιο γνωστές ταινίες της βιομηχανίας του κινηματογράφου.


Οι ταινίες της 20th Century Fox είναι διαθέσιμες και σε high definition (σε ανάλυση 1080i και πολυκάναλο ήχο), προσφέροντας μοναδική εμπειρία τηλεθέασης και διασκέδασης για το σπίτι, όποτε και όσες φορές θέλεις.


Συγκεκριμένα:
– Όλες οι νέες κυκλοφορίες με μόλις € 2,99 για απεριόριστες προβολές σε διάστημα 48 ωρών . Αυτό το μήνα είναι διαθέσιμες οι δημοφηλείς κινηματογραφικές επιτυχίες: Rise of the Planet of the Apes, The Art of Getting By, και What’s your Number.
– Ταινίες από τον πλούσιο κατάλογο της 20th Century Fox με μόνο € 1,99 για απεριόριστες προβολές σε διάστημα 48 ωρών, όπως:
– Ταινίες που έσπασαν τα ταμεία: X-Men, Independence Day, Die Hard, Planet of the Apes, Devil wears Prada
– Oscarικές ταινίες, όπως οι The Last King of Scotland , Moulin Rouge!, Braveheart, Master and Commander: The Far Side of the World
– Κλασικές ταινίες που άφησαν ιστορία, όπως η Μελωδία της Ευτυχίας
– Ταινίες που έχουν μείνει αξέχαστες στους μικρούς μας φίλους, όπως η τριλογία Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears A Who, Garfield, The Simpsons Movie, κ.α.


Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο σπίτι σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Hollywood και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας, και αισθησιακές ταινίες είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμες για προβολή σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης, δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και το πιο πλούσιο παιδικό πρόγραμμα γίνονται «άμεσα διαθέσιμα» στην τηλεόραση των συνδρομητών, για απεριόριστες προβολές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Υπάρχει επιπλέον χρέωση σε επιλεγμένους τίτλους ταινιών η οποία ξεκινά από μόνο € 0,50 για απεριόριστες προβολές σε διάστημα 48 ωρών.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.