Η Cytech Ε.Π.Ε. επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην Ρουάντα παρέχοντας υπηρεσίες SMS Marketing.


cytech_2010_logo_bigΗ εταιρία Altitude Solutions Ltd, ο νέος πελάτης της Cytech Ε.Π.Ε. είναι πάροχος υπηρεσιών mobile marketing στη Ρουάντα. Συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παρέχοντας τους υπηρεσίες mobile marketing προκειμένου να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους με οικονομικότερες και δημιουργικότερες μεθόδους marketing.


Από σήμερα, η Altitude Solutions Ltd μπορεί να διευρύνει τη δραστηριότητά της και στο πεδίο του SMS marketing, βασιζόμενη στην Πλατφόρμα SMSP, που απέκτησε από τη Cytech Ε.Π.Ε., προσφέροντας στους πελάτες της ένα μοναδικό συνδυασμό από μονόδρομες υπηρεσίες Μαζικών SMS, και ένα ευρύ φάσμα διαδραστικών υπηρεσιών SMS (μεταξύ άλλων: Ψηφοφορία με SMS, Διαφημιστικά SMS, Κουίζ μέσω SMS, Καταγραφή της Κοινής Γνώμης μέσω SMS, Διαγωνισμών, Εγγραφής σε υπηρεσίες) ανάλογα με τις επί μέρους ανάγκες τους.


“Με τη νέα μας συνεργασία ήμαστε ακόμα μια φορά στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε ότι το mobile marketing κερδίζει συνεχώς έδαφος. Καθώς ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στην Ανατολική Αφρική και διευρύνουμε το πελατολόγιο μας η δέσμευση μας απέναντι στους πελάτες μας για υπηρεσίες άριστης ποιότητας, διαρκή καινοτομία και υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε αγοράς, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.” δηλώνει ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech Ε.Π.Ε.


“Η Ρουάντα εξελίσσεται στον κυριότερο τεχνολογικό κόμβο της Ανατολικής Αφρικής χάρη στις κυβερνητικές πολιτικές που βοήθησαν να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Η τεχνολογία mobile φέρνει τους ανθρώπους κοντά σπάζοντας το φράγμα της απόστασης προς όφελος της κοινωνίας. ‘Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε περαιτέρω και να θέσουμε σε εφαρμογή νέες υπηρεσίες και mobile marketing, το οποίο θα διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο.” σχολιάζει ο κ. Καρέμα Σάμ (Karema Sam) Γενικός Διευθυντής της Altitude Solutions Ltd.


Η Πλατφόρμα SMS της Cytech (www.mobile-marketing-platform.com) είναι μία λύση software με δυνατότητα ιδιωτικής ετικέτας, που σχεδιάστηκε για καμπάνιες SMS marketing και εξελίσσεται σε ηγέτη του λογισμικού SMS Marketing στην Ελλάδα, υποστηριζόμενη από διεθνής συνεργασίες, με πελάτες στην Ευρώπη, στην Λατινική Αμερική, στην Αφρική και στην Ασία.