Η δίκη της αγαπημένης, αλλά όχι τόσο οργανωμένης συμμορίας, έχει αρχίσει…και τα αίματα στην αίθουσα δείχνουν αναμμένα.


wind-f2gΤο κοινό αλλά και η οικογένεια του ληστή δείχνoυν με κάθε τρόπο την αντίθεση τους στους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής και η αίθουσα ξαφνικά μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Ο έμπειρος και καταξιωμένος δικαστής της υπόθεσης προσπαθεί να επιβάλλει άμεσα την τάξη στην αίθουσα αλλά άθελα του πέφτει στην γνωστή πια σε όλους μας παρεξήγηση. Ζητά την άμεση εκκένωση της αίθουσας και προστάζει να βγουν όλοι έξω… τι πραγματικά όμως εννοεί;


Ο «αδέκαστος» δικηγόρος της συμμορίας αρπάζει την ευκαιρία να δημιουργήσει εντυπώσεις αλλά και ο ίδιος ο ληστής προσπαθεί – αλλά μάταια – να αποδράσει.



Το WIND F2G προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και συγκεκριμένα 100’ προς WIND, Vodafone και Cosmote αλλά και όλα τα σταθερά στην Ελλάδα με ανανέωση μόνο από 10€ ενώ το ποσό παραμένει εξολοκλήρου στην κάρτα ώστε ο συνδρομητής να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί και να ενεργοποιήσει τα αγαπημένα του πακέτα είτε καλώντας το 1265 είτε μέσω του MYF2G λογαριασμού του στο www.F2G.gr για να κερδίσει ακόμα περισσότερα Online δώρα.