Η LAMDA Hellix ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία WorldBridge.


lamda_hellixΗ ιστορία της Western Union στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την WorldBridge, που ιδρύθηκε με την προτέρα της επωνυμία το 1991 και ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Western Union το 1992. Σκοπός της είναι η παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.


Η Western Union λειτουργεί εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια με ένα δίκτυο από 400.000 σημεία εξυπηρέτησης, σε περισσότερες από 200 χώρες, παγκοσμίως. Εξυπηρετεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για αποστολές και παραλαβές χρημάτων. Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρει η Western Union καθιστά αναγκαία την αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών της προκειμένου να είναι άμεσα διαθέσιμη για το πελατολόγιό της.


Η συνεργασία της WorldBridge με τη LAMDA Hellix είναι ένας επιπλέον πυλώνας εγγύησης της διαθεσιμότητας της εταιρείας και της εξασφάλισης των εφαρμογών και των δεδομένων τους, μέσω της στέγασης του Disaster Recovery Site της εταιρείας στην Ελλάδα, στους εξειδικευμένους χώρους της LAMDA Hellix.


Ο Σωκράτης Μαανιάν, Chief Technology Officer της WorldBridge, δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από εκτενή έρευνα στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να εμπιστευθούμε τη LAMDA Hellix για τη στέγαση του Disaster Recovery Site της εταιρείας στην Ελλάδα. Έχοντας απαιτήσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών καταλήξαμε ότι η LAMDA Hellix είναι η ιδανικότερη επιλογή για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών μας».


Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Η LAMDA Hellix είναι ιδιαιτέρως ευτυχής που ο Κύριος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ενός Ομίλου παγκοσμίου εμβέλειας, όπως η Western Union, αποφάσισε να εμπιστευθεί τη LAMDA Hellix για τη φιλοξενία του Disaster Recovery Site της στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχουμε στο Neutral World-Class Data Center μας».