Η Eset Hellas συμμετείχε για τρίτη χρονιά ως Υποστηρικτής στο «Πανηγύρι 2012» της Σχολής Μωραΐτη.


Eset logoH Eset προσέφερε 20 άδειες χρήσης του βραβευμένου ESET Smart Security 5 για την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στα ιδρύματα «Παιδικά Χωρία SOS – ΕΛΙΖΑ» και «Κιβωτός του Κόσμου».


Το ESET Smart Security 5 υποστηρίζει το Unilicense με το οποίο προσφέρεται η δυνατότητα στον τυχερό της κληρωτίδας να εγκαταστήσει το κατάλληλο λογισμικό, είτε πρόκειται για ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus, ESET Cybersecurity for Mac, ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop ή ESET Mobile Security, στην αντίστοιχη πλατφόρμα (Windows, Mac, Linux, Mobile) που διαθέτει.


Με το ESET Smart Security 5 προστατεύεται το σύστημα από τις διαδικτυακές απειλές, διαθέτοντας έξυπνη και πολλαπλών επιπέδων προστασία, συνδυάζοντας δοκιμασμένες λύσεις antivirus, antispyware, firewall, anti-rootkit και antispam.


Το 34ο «Πανηγύρι», που πραγματοποιήθηκε στις 7 – 8 Απριλίου 2012, αποτελεί μία πρωτοβουλία της μαθητικής κοινότητας της σχολής για διοργάνωση δραστηριοτήτων και δρώμενων, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (www.panigiri.gr).