Η Epson λανσάρει 4 νέους ελαφρείς φορητούς projectors που συνδυάζουν την ευκολία στη χρήση με την κορυφαία απόδοση σε διαφορές εφαρμογές.

Epson EB-1700

Epson EB-1700

Προσφέροντας μια σειρά λειτουργιών για την ενίσχυση της αποδοτικότητας, της χρηστικότητας και της συνδεσιμότητας, η καινούργια σειρά φορητών projectors της Epson βοηθά τον χρήστη να εστιάσει μόνο στην παρουσίαση, και όχι στον προβολέα!

Η νέα σειρά Epson ‘ultra mobile’ διαδέχεται την πετυχημένη σειρά EMP-1700, ενισχύοντας περαιτέρω την πολυχρηστικότητα, τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία για επαγγελματικές παρουσιάσεις.
Ο Raphaël Payre, Product Manager της Epson σχολίασε: «Η σειρά EB-1700 έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία προσφέροντας γρήγορες, εύκολες και έξυπνες παρουσιάσεις σε οποιοδήποτε χώρο. Οι νέοι projectors είναι καλύτεροι από ποτέ, συνδυάζοντας πολλές μοναδικές και πρωτοποριακές καινοτομίες της Epson στην κατασκευή projectors προσφέροντας εξαιρετική απόδοση.»
Όλοι οι projectors της σειράς ζυγίζουν έως 1.8kg και η νέα θήκη μεταφοράς κάνει τη μετακίνηση τους ευκολότερη από ποτέ. Η εύκολη εγκατάσταση τους εξασφαλίζεται μέσω μιας λειτουργίας άμεσης ενεργοποίησης, χρόνο ξεκινήματος 6” , διόρθωση Autokeystone και 3 σε 1 σύνδεση USB, διασφαλίζοντας γρήγορο και εύκολο στήσιμο. Η 3 -1 USB λειτουργία συνδυάζει εικόνα, ήχο και λειτουργίες ελέγχου μέσω ενός μόνο καλωδίου, που μειώνει τα περιττά καλώδια επιταχύνοντας τη διαδικασία εγκατάστασης.
Εκτός από την εύκολη εγκατάσταση, διάφορες νέες λειτουργίες διευκολύνουν περαιτέρω τις παρουσιάσεις. Ο αεραγωγός στην μπροστινή πλευρά εξασφαλίζει ότι ο ζεστός αέρας κατευθύνεται μακριά από το ακροατήριο. Ο υψηλής ποιότητας φακός επιτρέπει την προβολή μεγάλου μεγέθους εικόνας από μικρή απόσταση (0.98-1.2:1 αναλογία προβολής), προσθέτοντας πεντακάθαρες, ολοζώντανες εικόνες από διαφορετικές αποστάσεις. Τέλος, η μοναδική τεχνολογία Epson 3LCD εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας και ρεαλιστικά χρώματα.
Τα μοντέλα EB-1730W και EB-1735W προσφέρουν ανάλυση WXGA με δυνατότητα widescreen παρέχοντας 30% επιπλέον μέγεθος οθόνης σε σχέση με την ανάλυση XGA και φτάνοντας τις διαστάσεις οθόνης των περισσότερων σύγχρονων laptops.
Στις εκπληκτικές δυνατότητες των EB-1720 και EB-1730W, οι high-end EB-1725 και EB-1735W προσθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία EasyMP® της Epson. Το EasyMP® προσφέρει ενισχυμένη δικτυακή λειτουργικότητα και επιτρέπει προβολή σε πολλαπλές οθόνες μέσω έως και τεσσάρων projectors συνδεδεμένων ασύρματα για παρουσίαση από έναν και μόνο υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι μεγαλύτερες, πανοραμικές ή split-screen προβολές.

Η ασύρματη συνδεσιμότητα ενισχύεται με την λειτουργία ‘Quick Wireless Connection’, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν ασύρματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απλά συνδέοντας την ασύρματη συσκευή USB που συνοδεύει τον projector με ένα PC.
Άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς EB-1700 είναι η πλήρης συμβατότητα με τη λειτουργία Windows Vista® Network Projector, η οποία επιτρέπει την πλήρη χρήση του projector από το PC σε τρία μόνο βήματα.
Όπως σε όλα τα προϊόντα Epson, η φιλικότητα προς το περιβάλλον είναι πρωταρχικός στόχος και η λειτουργία κάθε μοντέλου απαιτεί μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία αναμονής καταναλώνει μόνο 5.5W ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ο λαμπτήρας E-TORL της Epson αποδίδει 3000ANSI Lumen χρησιμοποιώντας έναν λαμπτήρα 170W. Ένα λεπτό και μοντέρνο σχήμα καθιστά τις συσκευές κατάλληλες για κάθε χώρο, χωρίς συμβιβασμούς στην ανθεκτικότητα.
Ο Raphaël Payre είπε σχετικά: «Η νέα σειρά φορητών projectors καθιστά κάθε στάδιο της διαδικασίας παρουσίασης απλούστερο, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ευχρηστία, πλήρη συνδεσιμότητα και την απαραίτητη λειτουργικότητα σε ένα μικρό projector.»

Βασικά Χαρακτηριστικά:
• 3 χρόνια εγγύηση για τον projector και 1 χρόνο ή 1000 ώρες για το λαμπτήρα
• Ανάλυση XGA (1024×768) για τα EB-1720 και EB-1725
• Ανάλυση WXGA (1280×800) για τα EB-1730W και EB-1725W
• Φωτεινότητα 3000ANSI Lumens για τέλεια ποιότητα εικόνων
• Τεχνολογία Epson 3LCD για τέλεια αναπαραγωγή χρώματος και τις φωτεινές ρεαλιστικές εικόνες
• Εύκολη μεταφορά – βάρος: 1.7Kg για EB-1720 & EB-1730W και 1.8Kg για EB-1725 & EB-1735W
• EasyMP (Easy Multimedia presentation) τεχνολογία (EB-1725 & EB 1735W) + παρουσιάσεις, ταινίες και slideshows χωρίς PC (USB A 2.0).