Η Info Quest παρουσιάζει τα νέα μοντέλα υπολογιστών Quest με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core.


LOGO_INFO_QUEST_TECHNΆμεσα διαθέσιμα, ταυτόχρονα με την επίσημη διάθεση των νέων επεξεργαστών από την Intel, τα νέα μοντέλα Quest απογειώνουν την ψυχαγωγία και την παραγωγικότητα προσφέροντας χαρακτηριστικά και δυνατότητες με εκρηκτικές επιδόσεις.


Οι νέοι επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core επιτρέπουν την ταχύτατη επεξεργασία αρχείων εικόνας και ήχου για ακόμα πιο συναρπαστική οικιακή ψυχαγωγία σε Full HD και έχουν απίστευτη απόδοση στα video games.


Οι νέοι Quest, επιπλέον των νέων επεξεργαστών ενσωματώνουν 4GB μνήμης ή περισσότερο, και λειτουργικό Windows 7 64bit, ενώ όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Quest Xpand Gamestation χρησιμοποιούν δίσκους SSD για πραγματική απογείωση των video games.


Ήδη στο www.you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, καθώς και στο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Info Quest Technologies, υπάρχουν διαθέσιμες εξειδικευμένες συνθέσεις για επιχειρηματικό περιβάλλον (Quest Xpand Business Xtreme), για οικιακή χρήση και ψυχαγωγία (Quest Xpand Ingenious Power και Xtreme), καθώς και ενισχυμένες συνθέσεις για gaming (Quest Xpand Gamestation Classic, Power και Xtreme) με τις ολοκαίνουριες κάρτες γραφικών της σειράς ΑΤΙ Radeon 7000.


Ενσωματώνοντας άμεσα κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας στα προϊόντα της, η Info Quest Technologies, διαθέτοντας τα νέα μοντέλα Quest με καινοτόμα χαρακτηριστικά, είναι σε θέση ακόμη μία φορά να προσφέρει, σε συγχρονισμό με τις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη, προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας στον Έλληνα χρήστη.


Βρείτε τα νέα Quest στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, στο www.you.gr και το επιλεγμένο δίκτυο των καταστημάτων U.