Την Τετάρτη 2 Μαΐου συνεχίζονται τα videos πολιτικού προβληματισμού και ενημέρωσης στο YouTube.


ekloges 12O Γιώργος Καρελιάς καλεί σε ένα πολιτικό hangout τον Νότη Μηταράκη της Ν.Δ. και τον Κώστα Σκανδαλίδη του ΠΑΣΟΚ. Ο Παύλος Τσίμας συντονίζει ένα δικτυακό debate ανάμεσα στον Γιάννη Δραγασάκη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Μάνο Ματσαγγάνη της ΔΗΜ.ΑΡ.


Τα καλύτερα αποσπάσματα από τα hangout αναποφάσιστων, που πραγματοποιήθηκαν για τις Εκλογές ʼ12.


Επίσης δείτε:
Πώς σχολιάζει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, την πολιτική, τους πολιτικούς και τις εκλογές; Με ποια τραγούδια ξορκίζει την κατήφεια των ημερών; Ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τις συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά.


Το ραντεβού του Στέφανου Μάνου, με τους ψηφοφόρους του, στο Θησείο. Με ποιον εναλλακτικό τρόπο επικοινώνησε ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ με τον κόσμο;


Πώς παίρνει κάποιος τη μεγάλη απόφαση να πολιτευτεί; Δύο νέοι πολιτικοί, από τη Θεσσαλονίκη που κατεβαίνουν στις εκλογές με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, πήραν το ρίσκο και εξηγούν το πώς και το γιατί.


Και όπως πάντα:
Υποψήφιοι βουλευτές απʼ όλα τα κόμματα απαντούν στην ερώτηση της ημέρας: «Σας βρίσκει σύμφωνο η καταβολή διδάκτρων, σε όλες ή ορισμένες βαθμίδες της εκπαίδευσης, ανάλογα με το εισόδημα της οικογένειας;»


Και ακόμα: Ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα, θέσεις των κομμάτων, απόψεις και ερωτήματα ψηφοφόρων. Την Τετάρτη 2 Μαΐου στην εκλογική πλατφόρμα www.youtube.com/ekloges12