Η Intralot εισάγει την τεχνολογία “Near Field Communication” (NFC) στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.


intralot 2011H νέα πρωτοποριακή λύση “Tap’n’Play” εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τη λειτουργία των λοταριών περιορίζοντας τη χρήση δελτίου ή και απόδειξης. Το “Tap’n’Play” μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάθε επιφάνεια ως σημείο εισόδου σε μία διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού, που απέχει μόλις λίγα εκατοστά από το κινητό τηλέφωνο του παίκτη (smartphone ή tablet, το οποίο υποστηρίζει την τεχνολογία NFC).


Περιλαμβάνει νέους τρόπους συμμετοχής σε υπάρχοντα παιχνίδια Λοταρίας, καθώς και νέες ομάδες παιχνιδιών. Τα πρώτα παιχνίδια της οικογένειας, ‘GameTrails’ & ‘GameSpot’, αποτελούν ψυχαγωγικά τυχερά παιχνίδια, τα οποία λαμβάνουν υπ’ όψιν τη κινητικότητα του παίκτη και διευρύνουν το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Οι λοταρίες που συμμετέχουν στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λοταριών “EL Industry Days 2012” στο Άμστερνταμ από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του “Tap’n’Play” της INTRALOT.


Η κα. Βάλη Μπουλιγαράκη, Γενική Διευθύντρια Games & Marketing του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του “Tap’n’Play”, που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι ακριβώς σημαίνει για εμάς το “Universal Gaming Experience”. Οι καταναλωτές διασκεδάζουν χρησιμοποιώντας την πιο ισχυρή, αποτελεσματική και ευέλικτη πλατφόρμα του κλάδου, η οποία τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε παιχνίδια Λοταρίας είτε μέσω ενός πρακτορείου είτε μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με ένα φυσικό τρόπο, όπου η τεχνολογία διευκολύνει αλλά δεν παρεμβαίνει. Προσφέρουμε συναρπαστικά παιχνίδια για τους παίκτες νέας γενιάς, οι οποίοι επιθυμούν να παίζουν στον τόπο και το χρόνο που επιλέγουν”.


Τα πλεονεκτήματα για τις λοταρίες είναι πολυάριθμα. Το “Tap’n’Play” εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών με διαδραστικά παιχνίδια. Μειώνει την ανάγκη των Λοταριών για χρήση χαρτιού για αποδείξεις και δελτία, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να προσελκύσουν νέους παίκτες, αφού ικανοποιεί την ανάγκη τους για διαδραστικότητα, ταχύτητα και επικοινωνία, εκεί ακριβώς όπου αυτοί συχνάζουν. Το “Tap’n’Play” υποστηρίζει τις προσπάθειες των λοταριών για αύξηση των πωλήσεων τους και καλύτερη διαχείριση των καναλιών πώλησης. Από τη δημιουργία νέων καναλιών έως τη βελτίωση της απόδοσης του υφιστάμενου δικτύου των σημείων πώλησης, οι δυνατότητες της νέας λύσης είναι απεριόριστες.