Οι διαδικτυακές μονομαχίες συνεχίζονται με το Πανελλήνιο Τουρνουά LG League of Legends 5vs5.


LG LOF PosterΗ LG Electronics, μετά την ολοκλήρωση του συναρπαστικού Πανελλήνιου Τουρνουά LG Call Of Duty Modern Warfare 3vs3 που πραγματοποιήθηκε στα καταστήματα inSpot, the Internet Place (www.inspot.gr), συνεχίζει τις διαδικτυακές μονομαχίες με το νέο Πανελλήνιο Τουρνουά LG League of Legends 5vs5.


Στο συναρπαστικό LG Call Of Duty Modern Warfare 3vs3, 120 ομάδες με 338 πολεμιστές έλαβαν θέση μάχης στα καταστήματα inSpot, the Internet Place –τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet cafe με περισσότερα από 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα-, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι τελικής πτώσης.


Οι πολύωρες διαδικτυακές μονομαχίες γεμάτες ένταση και συνεχή δράση, ανέδειξαν τις νικητήριες ομάδες στις τρεις πρώτες θέσεις, που κατέκτησαν τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα, των €500, €300 και €200 ευρώ αντίστοιχα. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες του τουρνουά, ακόμη και από τους προκριματικούς γύρους, πήραν μέρος στην κλήρωση που ανέδειξε τρεις τυχερούς νικητές, με δώρο από μία οθόνη monitor TV LG CINEMA 3D DM2780D 27 ιντσών, για να συνεχίσουν τις μάχες από το σπίτι τους.


LG COD MW3 inSpot ThessalonikiΗ δράση όμως δε σταματάει εδώ, καθώς το νέο Πανελλήνιο Τουρνουά LG League of Legends 5vs5 που διοργανώνεται από την LG και τα inSpot, υπόσχεται νέες συγκινήσεις και μεγάλα έπαθλα για τους δεκάδες gamers οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους στην αρένα του League of Legends. Ειδικότερα, η LG προσφέρει ακόμη 5 Monitor TVs LG CINEMA 3D DM2780D 27 ιντσών που θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες, ενώ τα χρηματικά έπαθλα του νέου τουρνουά φτάνουν σε αξία τα 3.000 ευρώ.


Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε διαδοχικά Σαββατοκύριακα, και συγκεκριμένα στην προκριματική φάση (28 – 29 Απριλίου Μαρτίου, 5 – 6 Μαΐου και 12 – 13 Μαΐου) και στον τελικό γύρο (19 – 20 Μαΐου). Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο τουρνουά, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα καταστήματα inSpot σε όλη την Ελλάδα.


Η οθόνη monitor TV LG CINEMA 3D DM2780D είναι εξοπλισμένη με την καινοτόμο Film Patterned Retarder (FPR) 3D τεχνολογία της LG, παρέχοντας φωτεινότερες και καθαρότερες εικόνες και πιστοποιημένη “Flicker-Free” τρισδιάστατη απεικόνιση. Επιπλέονμ χάρη στα CINEMA 3D γυαλιά της LG που έχουν μικρό βάρος, δε διαθέτουν ηλεκτρικά μέρη και είναι εξαιρετικά ελαφριά, οι gamers απολαμβάνουν ξεκούραστο και άνετο 3D gaming και πιο εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.