Δείτε την Παρασκευή 27 Απριλίου μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Σταύρο Θεοδωράκη.


ekloges 12Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την πρόταση του για μια κυβέρνηση με κορμό την αριστερά. Και στο ερώτημα «με ποιόν πρωθυπουργό» απαντά: Με την Αλέκα Παπαρήγα ή με έμενα. Γιατί όχι;
Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι θα δεχτεί την στήριξη του Πάνου Καμμένου στη Βουλή σε περίπτωση που χρειάζεται τις ψήφους του για να κάνει κυβέρνηση και αναλύει τις έξι προτεραιότητες μιας προοδευτικής διακυβέρνησης.


Επίσης:
– Τηλεοπτικοί και αναποφάσιστοι. Ο Θανάσης Πάτρας, συνδέεται μέσω hangout, με την Μαρία Μπεκατώρου, τον Σάββα Πούμπουρα και τη Νάντια Μπουλέ. Τι θα αποφασίσουν στο παρά πέντε πριν την κάλπη;
– Τρεις δημοσιογράφοι και ένας πολιτικός συζητούν για τις εξελίξεις. Η Λίνα Παπαδάκη καλεί σε hangout, τη Σοφία Δήμτσα από το ΜEGA, την Αφροδίτη Γραμμέλη από ΤΟ ΒΗΜΑ, και τον πολιτικό επιστήμονα Ηλία Τσαουσάκη και σχολιάζουν την τηλεοπτική εικόνα των πολιτικών αρχηγών και τα διαφημιστικά σποτ των κομμάτων.
– Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, από τη Θεσσαλονίκη, συντονίζει την δικτυακή συνάντηση της Μάρθας Σινανά του ΠΑΣΟΚ και της Άννας Ευθυμίου της Ν.Δ.


Video:
– «Κανένας δεν αυτοκτονεί από φτώχεια». Λέει ο ψυχίατρος, Ματθαίος Γιωσαφάτ


-Όσα παίρνει ο Χάρρυς… Ο Χάρρυ Κλύνν από τη Θεσσαλονίκη σχολιάζει τα προεκλογικά.
-Τρία αγαπημένα πρωινά ραδιοφωνικά ντουέτα, σε ερτζιανή εκλογολογία. Τάκης Γιαννούτσος- Θοδωρής Βαμβακάρης. Νάντια Μπουλέ- Μαρία Κωνσταντάκη. Νίκος Ζαχαριάδης – Γιώργος Βράτσος. Οι i-reporters μας, εισβάλλουν στα studio και τους αιφνιδιάζουν.


Και όπως πάντα:
– Υποψήφιοι βουλευτές, απ’ όλα τα κόμματα, απαντούν στην ερώτηση της ημέρας: «Πρέπει οι τράπεζες να προχωρήσουν σε πιο γενναίες ρυθμίσεις δανείων των ιδιωτών;»
Και ακόμα: ρεπορτάζ απ’ όλη την Ελλάδα, θέσεις των κομμάτων, απόψεις και ερωτήματα ψηφοφόρων.


Την Παρασκευή 27 Απριλίου στην εκλογική πλατφόρμα www.youtube.com/ekloges12