Η Symantec ενοποιεί την δύναμη των VeriSign και Norton brands για καλύτερη προστασία των ιστοσελίδων.


norton secured sealΤο νέο seal Θα εμφανίζεται περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε 170 χώρες, σε ιστοσελίδες και στα αποτελέσματα αναζήτησης σε browsers που έχουν ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία. Το Norton Secured Seal παρέχει στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις την διαβεβαίωση ότι η ιστοσελίδα είναι έμπιστη και ασφαλής.


Συνδυάζοντας τα ισχυρά σημεία των δύο brand, η Symantec και το Norton έχουν δημιουργήσει το πιο αξιόπιστο brand παγκοσμίως για την προστασία της πληροφορίας και των identities online. Μετά την εξαγορά του τμήματος VeriSign Authentication Services, η Symantec έχει επεκτείνει το τμήμα authentication, ενσωματώνοντας τεχνολογίες ασφάλειας και anti-malware για ιστοσελίδες, αναπτύσσοντας κορυφαίες λύσεις. Η εταιρεία εδραιώνει περαιτέρω την ηγετική της θέση, ως ο μεγαλύτερος και πιο έμπιστος πάροχος Security Sockets Layer (SSL) certificates παγκοσμίως, μέσω της προσφοράς ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας για ιστοσελίδες.


«Η Symantec ανταποκρίνεται με κορυφαίες λύσεις στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων πελατών μας αλλά και των καταναλωτών για την προστασία των ψηφιακών πληροφοριών που χρησιμοποιούν online. Μόνο η Symantec μπορεί με καινοτόμες λύσεις να προστατεύσει ένα τόσο μεγάλο εύρος πελατών, από μεγάλους οργανισμούς, SMBs και καταναλωτές» είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec Hellas. “Ο συνδυασμός των Symantec και Norton brands έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμια αξιόπιστο brand για την προστασία της πληροφορίας και των identities online. Το Norton Secured Seal βοηθά τους πελάτες να παραμείνουν ασφαλείς σε όλες τις διαστάσεις της «ψηφιακής ζωής» τους, αφού έχουν την δυνατότητα να περιηγούνται στο διαδίκτυο, να πραγματοποιούν αγορές, να επισκέπτονται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όντας πάντα σίγουροι ότι οι προσωπικές τους πληροφορίες είναι ασφαλείς.»


Οι πελάτες – επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την αξία του Norton Secured Seal, λόγω της αποδεδειγμένης ικανότητάς του να εξασφαλίζει μία ασφαλής online εμπειρία, ενώ παράλληλα αυξάνει το visibility και τις συναλλαγές. Το seal προσελκύει νέους επισκέπτες και πιθανούς πελάτες – ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μίας ιστοσελίδας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα αυξημένο traffic, περισσότερα click throughs και υψηλότερα rankings στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μία online καταναλωτική μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες 1 έδειξε ότι η αναγνώριση του Norton Secured seal είναι ιδιαίτερα υψηλή.


· 94% των καταναλωτών είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μία online αγορά όταν αναγνωρίζουν το Norton™ Secured Seal κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλα seals ή όταν δεν υπάρχει seal.
· 77% των καταναλωτών αναγνωρίζουν το Norton™ Secured Seal, περισσότερο σε σχέση από τα trust seals των ανταγωνιστών.
· 65% των καταναλωτών συμφώνησαν ότι όταν ένα website εμφανίζει το Norton™ Secured Seal τότε “είναι ασφαλές και δεν θα με μολύνει με κάποιον ιο” περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο trust mark.
· 90% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν θα προχωρούσε σε συναλλαγή εάν διαπίστωνε την έλλειψη μίας ασφαλούς σύνδεσης από τον browser.


Η προστασία της πληροφορίας των καταναλωτών και η διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης είναι υψίστης σημασίας για την Symantec. Το Norton Secured Seal παρέχει επιπλέον διασφάλιση στις επιχειρήσεις ότι οι online πληροφορίες και συναλλαγές των πελατών είναι προστατευμένες σε όλα τα στάδια της οποιαδήποτε συναλλαγής online.


Η Norton βοηθά τους καταναλωτές να είναι ασφαλείς Online
· Τα καταναλωτικά προϊόντα της Symantec χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 150 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και τα προϊόντα Norton χρησιμοποιούνται σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των Windows-based καταναλωτικών PCs.
· Το Norton Secured Seal είναι ήδη οικείο στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν το Norton Safe Web, μία υπηρεσία αξιολόγησης ιστοσελίδων που διευκολύνει τους καταναλωτές να κατανοήσουν αν ένα site είναι ασφαλές ή επικίνδυνο. Επιπρόσθετα, το Norton Safe Search αξιοποιεί την Safe Web τεχνολογία για να παρέχει στους χρήστες οπτικές απεικονίσεις των αξιολογήσεων των site στα αποτελέσματα αναζήτησης πριν το επισκεφθούν.
· Για τους καταναλωτές, η αναγνώριση του Norton Secured Seal είναι ταυτόσημη με την ασφάλεια στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στην ανταλλαγή πληροφοριών σε αυτό το site.