Το Afroessa άνοιξε πλέον τις πύλες του και σας υποδέχεται με καλοκαιρινή διάθεσή για τη σεζόν του 2012.


Afroessa on Facebook_Special Booking FormΤο ξενοδοχείο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο να εξυμνεί την ποιότητα και το ρομαντισμό, προσφέροντας την εκπληκτική θέα του απέραντου γαλάζιου της Καλντέρας από το Ημεροβίγλι, βρίσκεται κοντά στο κοινό του, πιο σύγχρονο από ποτέ και σας περιμένει να εκμεταλλευτείτε τις ανέσεις του.


Όσοι άλλωστε έχουν διαμείνει στη μονάδα του Afroessa, έχουν να λένε για το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα που τους προσφέρεται από το μπαλκόνι του δωματίου τους και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, με σεβασμό στο περιβάλλον.


Με δεδομένη τη φιλική διάθεση και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, το Afroessa αποφάσισε να εκσυγχρονιστεί και να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους φίλους του, μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του στο facebook.


Επισκεφτείτε σήμερα, τη σελίδα του Afroessa στο facebook: facebook.com/AfroessaHotel και κάνοντας like, εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές εφαρμογές που σας προσφέρονται. Μέσω της ειδικής πρωτοποριακής φόρμας που είναι διαθέσιμη, μπορείτε να κάνετε άμεσα και εύκολα την κράτηση του δωματίου της αρεσκείας σας. Μην ξεχνάτε ότι τα δέκα στούντιο του Afroessa -το ένα πιο όμορφο από το άλλο- σας περιμένουν με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το ιδιωτικό σας μπαλκόνι, η πισίνα του ξενοδοχείου, ο κλιματισμός, η μουσική, η δωρεάν σύνδεση στο internet καθώς και η δορυφορική τηλεόραση, αποτελούν μόνο μερικές από τις ανέσεις που μπορείτε να έχετε επιλέγοντας σήμερα το δωμάτιο σας. Οι τιμές για την καλοκαιρινή σεζόν, είναι εξαιρετικά προσιτές, καθώς ξεκινούν από τα 140 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο Afroessa από την 1η Ιουνίου, 2012.


Κλείστε σήμερα τις διακοπές σας, στο μαγικό νησί της Σαντορίνης και συνδυάστε τις ξέγνοιαστες βόλτες σας σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Κυκλάδων και ολόκληρου του κόσμου, με την ξεχωριστή ποιότητα των υπηρεσιών του Afroessa! Οι διακοπές των ονείρων σας απέχουν μόλις, 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σαντορίνης και 10 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιό της.


Το Αφροέσσα υμνεί τον ρομαντισμό. Οι επισκέπτες μας βιώνουν τη μοναδική θέα, από τα δωμάτια της παλιάς Κάνναβας, που βρίσκεται χτισμένη πάνω στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Η Κάνναβα αρχικά χτίστηκε το 1700 και αναπαλαιώθηκε το 1998, διατηρώντας όλα τα διακριτικά στοιχεία της παλιάς της ταυτότητας. Τα δέκα στούντιο, με τις καμάρες και τους θόλους, είναι χτισμένα σε πέντε επίπεδα και όλα μοιάζουν να κοιτούν με δέος τη μαγευτική Καλντέρα. Το καθένα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, όλα όμως είναι βασισμένα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με κτιστά κρεβάτια, λευκά χρώματα και επιλεγμένα αντικείμενα, που δημιουργούν μια γλυκιά και οικεία ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την αίσθηση ρομαντισμού, που διαχέεται σε όλο τον χώρο.