Συμμετοχή της Profile στη διεθνή τραπεζική έκθεση τεχνολογίας MEFTEC, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


profileΗ PROFILE συμμετέχει για 6η χρονιά στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο και έκθεση τεχνολογίας MEFTEC το οποίο φέτος πραγματοποιείται στις 25-26 Απριλίου στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η έκθεση MEFTEC συγκεντρώνει την πλειονότητα των τραπεζικών στελεχών από Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Ανατολική Ασία.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η PROFILE θα παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες τις καταξιωμένες λύσεις της, για Islamic Banking και Investment Management, μέσω των συστημάτων της FMS και IMSplus, που αφορούν τους επιχειρησιακούς τομείς διαχείρισης τραπεζικών και επενδυτικών εργασιών αντίστοιχα, και θα τους ενημερώσει για τα νέα γραφεία της στο Ντουμπάι, που αποσκοπούν στην υποστήριξη της τοπικής παρουσίας της Εταιρείας, στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.


Η πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus έχει σημαντικό αριθμό επιτυχημένων εγκαταστάσεων διεθνώς, προσφέροντας πλούσια λειτουργικότητα και μια σειρά από εξειδικευμένα και καινοτόμα εργαλεία. Το σύστημα επιτρέπει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις των Τραπεζών και των Επενδυτικών Εταιρειών, υποστηρίζοντας πλήρως τις εργασίες τους και την παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με «Δυτικού», αλλά και «Ισλαμικού» τύπου πρότυπα.


Επίσης, στα πλαίσια της παρουσίας της στην έκθεση, η PROFILE θα παρουσιάσει τη διαρκώς εξελισσόμενη κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα FMS, η οποία διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα για όλο το εύρος του Islamic Banking. Η αρθρωτή αρχιτεκτονική του, επιτρέπει ολοκληρωμένη σύνδεση με τα υφιστάμενα συστήματα της Τράπεζας ή επιμέρους χρήση από συγκεκριμένα τμήματα.


Στο περίπτερο P1 θα παρέχεται ενημέρωση για τις λύσεις της PROFILE, οι οποίες καλύπτουν γενικότερα τους τομείς: Private Wealth Management, Personal Banking, Asset & Fund Management, Brokerage, Custody, Retail & Wholesale Banking και Islamic Banking. Τέλος θα παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τοπική παρουσία της εταιρείας με τα νέα γραφεία της στο Ντουμπάι.