Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοινώνει την Beta έκδοση του Panda Global Protection 2013.


panda global protection 2013Πρόκειται για την πλέον ολοκληρωμένη λύση προστασίας για οικιακούς χρήστες. Η έκδοση beta είναι άμεσα διαθέσιμη προς δωρεάν download από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/. Σε συνδυασμό με τη νέα έκδοση ανακοινώθηκε και ένας διαγωνισμός για όλους τους beta testers. Έτσι όσοι δοκιμάσουν τη νέα λύση προστασίας της Panda Security θα λάβουν 50% έκπτωση για την αγορά του τελικού προϊόντος, μόλις αυτό κυκλοφορήσει, ενώ οι 10 beta testers που θα προτείνουν τις πιο χρήσιμες βελτιώσεις, θα λάβουν ο καθένας, δωροεπιταγές αξίας €200, τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon.com.


Το Panda Global Protection 2013, είναι η πιο ολοκληρωμένη γκάμα της νέας σειράς οικιακών προϊόντων της Panda Security. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει περαιτέρω βελτιώσεις, παρέχοντας ακόμα καλύτερη προστασία από όλα τα είδη απειλών. Το προϊόν αξιοποιεί τη μοναδική τεχνολογία Συλλογικής Νοημοσύνης (Collective Intelligence) της Panda Security, για την αυτοματοποιημένη συλλογή απειλών από εκατομμύρια χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει άμεση προστασία ενάντια σε πάσης φύσεως γνωστά και άγνωστα malware. Με τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το κακόβουλο λογισμικό από την παγκόσμια κοινότητα, η Panda, βελτιώνει συνεχώς τα επίπεδα προστασίας και προσφέρει ταχύτερη και άμεση ανταπόκριση σε νέες επιθέσεις malware.


Η νέα έκδοση διαθέτει και πάλι την υψηλή λειτουργικότητα που έχει τοποθετήσει το Panda Global Protection ως την προτιμώμενη λύση από τους οικιακούς χρήστες PC, αφού πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική μηχανή που προστατεύει ενάντια σε γνωστά και άγνωστα malware, ενώ περιλαμβάνει firewall με ασφάλεια Wi-Fi για να μπλοκάρει τους εισβολείς και τους hackers. Επιπλέον το ενσωματωμένο Panda USB Vaccine, φροντίζει για την πρόληψη μολύνσεων που μπορούν να εξαπλωθούν από εξωτερικές συσκευές USB.


Το Panda Global Protection 2013 είναι ειδικά σχεδιασμένο, έτσι ώστε να παρέχει μέγιστη προστασία σε πολύ ενεργούς χρήστες υπολογιστών που καθημερινά αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις μολύνσεων. ΟThe Panda Safe Browser, διατηρεί την ασφάλεια του χρήστη και της ιδιωτικής του ζωής στο Διαδίκτυο και ειδικά σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες την κρυπτογράφηση των αρχείων και φακέλων τους για την αποτροπή κλοπής των προσωπικών, τραπεζικών και των οικονομικών τους δεδομένων, καθώς και πάσης φύσεως υλικό multimedia.


Στα πλεονεκτήματα του νέου Panda Global Protection 2013 περιλαμβάνονται:
– Νέο interface χρήσης, για πιο εύκολη χρήση των εργαλείων περιλαμβάνονται σε όλα τα προϊόντα της σειράς 2013.
– Βελτιωμένη προστασία από ιούς με ακόμη πιο δυνατή μηχανή που παρέχει καλύτερη ανίχνευση και απολύμανση.
– Νέος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης (password manager): Κρυπτογράφηση κωδικών που προστατεύει την ψηφιακή ταυτότητα και επιτρέπει τη σύνδεση σε ιστοσελίδες με ένα μόνο κλικ.
– Νέο πρόγραμμα εγκατάστασης που κάνει την εγκατάσταση ακόμη ευκολότερη και ταχύτερη.
– Νέα δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης του υπολογιστή μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης.
– Συμβατό με τα Windows 8 Consumer Preview, την beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.
– Νέο σύστημα αποστολής ερωτήσεων στην τεχνική υποστήριξη, για ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων.
– Βελτιωμένη λειτουργικό σύστημα ανίχνευσης ευπαθειών.