Η Digital Data Communications Hellas ανακοινώνει την διάθεση των νέων HVE-650 και HVE-660 Digital Signage.


HVE-6501R-v1Και οι δυο αυτές λύσεις μετάδοσης οπτικών πληροφοριών σε μεμονωμένες οθόνες, συμπεριλαμβάνονται σε αυτές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, στο περίπτερο της LevelOne στην CeBIT 2012 του Ανοβέρου.


Οι λύσεις αυτές, χρησιμοποιούν μια ισχυρή τεχνολογία επεξεργασίας Video για την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση σήματος 1080p HDMI σε πραγματικό χρόνο με μηδενική καθυστέρηση. Υποστηρίζουν Power over Ethernet (802.3af PoE) και χρησιμοποιούν VLAN isolation και IGMP snooping για πολλαπλή εκπομπή σε ομάδες με τεχνολογία διανομής μέσω δικτύου για την ελαχιστοποίηση διενέξεων στην συνολική απόδοση του δικτύου. Αυτές οι προηγμένες λειτουργίες δικτύου είναι διαθέσιμες σε όλα τα LevelOne Managed Gigabit Network PoE Switches.


Οι LevelOne HDMI over IP και HDMI Video Wall over IP, λύσεις ψηφιακής διανομής μέσω IP, επιπλέον υποστηρίζουν RS-232 μέσω TCP/IP διαχείρισης, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης των απομακρυσμένων οθονών, όπως η ρύθμιση της ποιότητας, η επιλογή διαφορετικών πηγών εισόδου ή την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των απομακρυσμένων οθονών. Περιλαμβάνεται μια εφαρμογή λογισμικού για την διαχείριση των HDMI over IP solution ενώ για την λύση Video Wall Matrix η διαχείριση των ρυθμίσεων γίνεται μέσω Web based user-interface.


HVE-650 Series (HDMI over IP PoE Solution)
Η σειρά LevelOne HVE-650 προσφέρει ευελιξία στην διανομή HD digital audio και video μέσω Local Area IP Network η οποία είναι ιδανική για πληθώρα εφαρμογών οι οποίες απαιτούν απομακρυσμένη διαχείριση οθονών, όπως σταθμούς μεταφορών, αναψυχής, εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και επιχειρήσεων. Αποτελούμενη από HDMI πομπούς (HVE-6501T) και δέκτες (HVE-6501R), η σειρά HVE-650 παρέχει point-to-point, point-to-many and many-to-many λύσεις επέκτασης διανομής digital signage, υποστηρίζοντας μέγιστο αριθμό οθονών 200 που λαμβάνουν σήμα από 16 multi-HDMI πηγές.


HVE-660 Series (HDMI video wall over IP PoE Solution)
HVE-6601R-v1Η σειρά LevelOne HVE-660 είναι μια μοναδική λύση που προσφέρει μεγάλης κλίμακας 1080p HD παρουσιάσεις σε διάφορες μορφές τοποθέτησης οθονών σε ένα video matrix wall. Αποτελούμενη από HDMI πομπούς (HVE-6601T) και δέκτες (HVE-6601R) η λύση του HDMI video wall μέσω IP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταδοθεί μια πηγή HDMI σε ένα video wall με μέγιστο αριθμό οθονών 9Χ9. Είναι ιδανική λύση για δημόσιους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, κινηματογράφους, σταθμούς μεταφορών ή σε κέντρα ειδικών υπηρεσιών παρακολούθησης όπως άμεσης δράσης, ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας.