Μάθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το Cloud Computing στα Public και κέρδισε ένα Smartphone HTC One X.


public logoΤα Public καλούν τους καταναλωτές να δηλώσουν συμμετοχή στο www.deasy.gr/contests/public.html για να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για το Cloud Computing, την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 18:00 στο κατάστημα στο The Mall Athens, με τη βοήθεια της ομάδας του Deasy.gr! Ένα Smartphone HTC One X αξίας €700 και πολλές δωροεπιταγές Public περιμένουν τους συμμετέχοντες!


Το Cloud Computing αποτελεί τη λύση που αποδεσμεύει το χρήστη από κάθε είδους συσκευή (όπως προσωπικό υπολογιστή, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους κ.λπ.) διατηρώντας τα δεδομένα του προσβάσιμα όπου κι αν βρίσκεται. Μέσω του Cloud Computing μπορεί ο καθένας να ανακτήσει τις φωτογραφίες, τα τραγούδια του αλλά και οποιαδήποτε αρχεία, όπου και αν βρίσκεται, σε όποια συσκευή και αν βρεθεί στα χέρια του.


Ποια είναι τα οφέλη και ποιοι οι κίνδυνοι? Ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες Cloud Computing για ένα χρήστη, ανάλογα με τις ανάγκες του? Είναι ασφαλή τα δεδομένα στο Cloud? Αυτές και πολλές ακόμη ερωτήσεις θα απαντήσει η έμπειρη ομάδα του Deasy, η οποία θα κάνει live επίδειξη χρήσης υπηρεσιών Cloud Computing σε Smartphone, tablet και PC!