Τα νέα γραφεία της Acer EMEA είναι έτοιμα να δεχτούν τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας στην περιφέρεια.


acer logoΤο καινοτόμο νέο κτίριο θα φιλοξενήσει όλες τις εκτελεστικές λειτουργίες, το μάρκετινγκ, τις οικονομικές και logistic υπηρεσίες, θέτοντας γερά θεμέλια για το μέλλον της εταιρείας.


Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον όμιλο Tarchini Studio, σε συνδυασμό με μία διεθνή ομάδα αρχιτεκτόνων και συμβούλων, το κτίριο βρίσκεται στην πόλη Bioggio στην περιοχή Canton of Ticino (Ελβετία), κοντά στο αεροδρόμιο του Lugano και σε κύριους αυτοκινητόδρομους.


Το μοντέρνο και φουτουριστικό κτίριο ενσωματώνει πολλές λύσεις υψηλής τεχνολογίας φιλικών προς το περιβάλλον. Από τη χρήση οικολογικών υλικών για συγκεκριμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, όπως αντλίες θέρμανσης αντί για πετρέλαιο, τα πάντα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στην Acer να περιορίσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των νέων ΕΜΕΑ κεντρικών γραφείων και να συμβάλλει στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων.


Το κτίριο μεγέθους 7.500 τμ, περιέχει γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, τεχνικά εργαστήρια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 άτομα, δίνοντας στην Acer χώρο για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης.


Η Acer ΕΜΕΑ έχει τα κεντρικά γραφεία της στην περιοχή Canton of Ticino στην Ελβετία εδώ και 9 χρόνια. Το Ticino κυρίως επιλέχθηκε για την βολική γεωγραφική του θέση, το αξιόλογο τοπικό εργατικό δυναμικό, και για το σαφές και ακριβές νομικό και φορολογικό σύστημα που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας στην αγορά. Η νέα επένδυση της Acer, καταδεικνύει τη δέσμεση της εταιρείας στην περιοχή Lugano του Canton Ticino, περιοχή γνωστή για τα όμορφα τοπία της και την έντονη εμπορική ζωή.