Μεγάλη προσφορά Canon Weekends με κάθε αγορά βιντεοκάμερας High Definition της Canon μέχρι και τις 31/01/2009.

canon-hf10_fashionΗ Intersys Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, προσφέρει με κάθε αγορά βιντεοκάμερας High Definition τη δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε πολυτελείς ξενώνες σε μαγευτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Η προσφορά που ισχύει από τις 15/12/2008 έως και τις 31/01/2009 αφορά σε κάθε αγορά βιντεοκάμερας της Canon

[1] τεχνολογίας Υψηλής Ευκρίνειας (High Definition) από επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων με τα οποία συνεργάζεται η επίσημη αντιπρόσωπος της Canon, η Intersys.

Με περισσότερα από 50 χρόνια στην αιχμή της τεχνολογίας, η Canon προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά βιντεοκαμερών με προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ανταποκρίνονται με αξιοπιστία και στις πιο δύσκολες συνθήκες, καθιστώντας τις έτσι άριστη επιλογή για τον ερασιτέχνη και κορυφαία επένδυση για τον επαγγελματία.

Επιλέξτε τώρα τη βιντεοκάμερα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και απολαύστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο μακρυά από την πολύβουη πόλη σε κάποια μαγευτική γωνία της Ελλάδας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της βιντεοκάμερας High Definition που μόλις αποκτήσατε!

H νέα σειρά βιντεοκαμερών HD αποτελείται από κομψές μηχανές, εύκολες στη χρήση και πρακτικές στη λειτουργία τους που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε κάθε στιγμή της ζωής σας με τους φίλους και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. «Ανεβάστε» εύκολα και γρήγορα τις λήψεις σας στο Διαδίκτυο, κάντε αντιγραφές σε δίσκους BluRay ή DVD και μοιραστείτε τα βίντεό σας που μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 45 ώρες χάρη στις πολλαπλές επιλογές εγγραφής.

Ανακαλύψτε κι εσείς τον κόσμο της τέλειας εικόνας που σας προσφέρει η τεχνολογία Υψηλής Ευκρίνειας και απολαύστε κάθε της στιγμή με μια βιντεοκάμερα HD της Canon.Διότι όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, η επιλογή σας δεν μπορεί να είναι άλλη από μια Canon..

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς, τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τους όρους της προσφοράς θα βρείτε στο www.intersys.gr.


[1] Ισχύει για τα μοντέλα: Canon HG 20, Canon HG 21, Canon HG 10, Canon HR 10, Canon HF 10, Canon HF 11, Canon HF 100, Canon HV 30, Canon HV 20, Canon ΧΗG 1, Canon XHA 1, Canon XLH 1s και  Canon XLH 1a