Η Retail@Link ενσωματώνει τις εφαρμογές e-DocCapture και e-DocScan της εταιρείας CPI.


cpiΟι δύο εύχρηστες εφαρμογές της CPI, επιτρέπουν στη Retail@Link να παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της, τη δυνατότητα να ψηφιοποιούν:
• Τα τυπωμένα αντίγραφα των παραστατικών που έχουν υπογραφεί από τον πελάτη και επιστρέφονται για αρχειοθέτηση,
• Τα παραστατικά αγορών από τους προμηθευτές (μηχανογραφημένα ή χειρόγραφα),
• καθώς και έγγραφα πάσης φύσης, τα οποία επιθυμούν να αρχειοθετούν ηλεκτρονικά , αποδεσμεύοντας τον οργανισμό τους από έξοδα χαρτιού, χώρου αποθήκευσης και χρόνου απασχόλησης για αρχειοθέτηση και αναζήτηση.


Η συνεργασία των δύο εταιρειών, διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες των πελατών της Retail@Link, όσον αφορά στην Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση παραστατικών και εγγράφων, η οποία σύμφωνα με υπολογισμούς της CPI, μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι και 270€/μήνα για κάθε εργαζόμενο που απασχολείται με την διαχείριση εγγράφων.


Παράδειγμα της χρήσης του συνδυασμένου πακέτου προσφορών της Retail@Link με τη συνεργασία της CPI, αποτελεί και η περίπτωση της ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, στην οποία εγκαταστάθηκαν document scanners Avision και το λογισμικό eDocScan της CPI, για την ψηφιοποίηση των εισερχομένων τιμολογίων, στα πλαίσια χρήσης της λύσης e-invoicing BizDoc Enterprise Edition της Retail@Link. Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, εξοικονομεί 5.578€/έτος μόνο από την Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση των παραστατικών της.