To Avira Free Android Security μπορεί να εντοπίσει, κλειδώσει ή διαγράψει δεδομένα από ένα Android τηλέφωνο.


avira android securityΜπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσει μια «κραυγή» του τηλεφώνου για να σας βοηθήσει να το βρείτε αν αυτό κρύβεται πίσω από τα μαξιλάρια στον καναπέ σας. Το Avira Free Android Security μπορείτε να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ από το Google Play.


Το Avira Free Android Security λειτουργεί μέσω μιας Web-based κονσόλας η οποία μπορεί να εντοπίσει, να κλειδώσει και να διαχειριστεί απομακρυσμένα τα Android τηλέφωνα:
– Remote Scream – Μέσω της Web κονσόλας, ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου μπορεί να ενεργοποιήσει το τηλέφωνό του να ουρλιάζει για 20 δευτερόλεπτα προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει τη συσκευή (ή να τρομάξει το άτομο που το πήρε). Δείτε το video
– Remote Lock – Εάν το τηλέφωνο εξαφανιστεί, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή με ένα 4-ψήφιο PIN και να εμφανίσει ένα “call owner” αριθμό τηλεφώνου στην οθόνη. Επιπλέον, το απομακρυσμένο κλείδωμα θα εξασφαλίσει πλήρως όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνο μέχρι να βρεθεί η συσκευή οπότε και μπορεί καποιος να ξεκλειδώσει τα δεδομένα του(σε αντίθεση με τις δυνατότητες εξάλειψης δεδομένων σε άλλα software).
– Location Tracking – Η εφαρμογή της Avira στις συσκευές Android μπορεί να στείλει σε πραγματικό χρόνο συντεταγμένες, σχετικά με τη θέση του,σε μια οθόνη στο Google Maps.


Για τους επιχειρηματίες και τις οικογένειες με πολλά τηλέφωνα,το Avira Free Android Security εμπεριέχει την Avira Android Web Console, η οποία σας επιτρέπει να διαχειριστείτε έως και πέντε τηλέφωνα από απόσταση. Εκτός από τις δυνατότητες εντοπισμού και κλειδώματος που προαναφέρθηκαν, η Web κονσόλα σας επιτρέπει να χειριστείτε επιπλέον εργασίες όπως ενεργοποίηση / απενεργοποίηση τηλεφώνων, εξ αποστάσεως , έλεγχο της δραστηριότητας του τηλεφώνου, το τρέχον επίπεδο της μπαταρίας, τη συσκευή και τον αριθμό μοντέλου και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. Ποτέ ξανά δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε από κάποιον να σας διαβάσει τον αριθμό ΙΜΕΙ δυνατά!


Το Avira Free Android Security είναι συμβατό με εκδόσεις Android 2.2 (Froyo) και 2.3 (Gingerbread) και είναι τώρα διαθέσιμο για download στην αγγλική γλώσσα.