H hellas online και το “hol video club” φέρνουν το ανοιξιάτικο μπουκέτο “Spring hol video club”.


spring logoΗ θεματική κατηγορία περιεχομένου Spring hol video club περιλαμβάνει:
• Juniors’ Video Club με μία συλλογή από 19 παιδικές ταινίες για τα μικρά και μεγάλα παιδιά, όπως: Τα Στρουμφάκια, Γάτος Σπιρουνάτος, Μπαμπούλας ΑΕ, Bolt, Wall – E, Τα Ράγκρατς τρελάθηκαν, Hannah Montana, κλπ.
• Disney Video Club με δημοφιλείς σειρές και ταινίες του Disney Channel που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και που αλλάζουν κάθε εβδομάδα
• Ταινίες σε Προσφορά μόνο με € 0,50 η καθεμία . Ανάμεσά τους τα Cowboys & Aliens, Super 8, Captain America: The First Avenger, Η Αρπαχτή, Spiderman, Bad Boys 2, Άγγελοι του Τσάρλυ, κλπ.
• Μοναδικό ανοιξιάτικό πακέτο 5 νέων κυκλοφοριών μόνο με 8€! Περιλαμβάνονται οι ταινίες: Straw Dogs, Eagle Eye, Friends with Benefits, The Change-Up, Watchmen και το πακέτο ισχύει μία ολόκληρη εβδομάδα από την ενοικίασή του.


Παράλληλα, είναι διαθέσιμες και οι νέες κυκλοφορίες, με ταινίες όπως το Hangover II, Οι Υπηρέτριες και Αφεντικά για σκότωμα, κλπ. Ενώ πλέον, αποκλειστικά και μόνο στο hol my tv, η χρέωση σε επιλεγμένους τίτλους ταινιών ξεκινά από € 0,50 για απεριόριστες προβολές σε διάστημα 48 ωρών.


Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται στους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, όπου είναι τεχνικά εφικτό, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Hollywood , καθώς και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας, και αισθησιακές, καθώς και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα γίνονται «άμεσα διαθέσιμες» στην τηλεόραση των συνδρομητών, απεριόριστα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.