Σημαντικές διακρίσεις έλαβε πρόσφατα η Eastman Kodak για τη σειρά scanners i2000 και i5000.


PickLine2012Large (2)Αναλυτικότερα, το Buyers Laboratory LLC, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο και πιο αξιόπιστο εργαστήριο αξιολόγησης προϊόντων document imaging, απένειμε στην Kodak το BLI 2012 “Scanner Line of the Year” βραβείο για τη σειρά σαρωτών i2000 και i5000.


O Joe Ellerman, Senior Test Technician της BLI είπε για τη βράβευση: “Με το λανσάρισμα της σειράς σαρωτών i2000 και i5000, η Kodak έδειξε την δέσμευσή της στη δημιουργία αξιόπιστων, εύχρηστων και σε προσιτή τιμή document scanners”. Ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα και η τιμή αγοράς είναι οι βασικές παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση από την BLI, ως εκ τούτου η βράβευση των σαρωτών i2000 και i5000 αποδεικνύει την εξαιρετική γνώση της Kodak για τις ανάγκες της πελατών της. ’’Αυτή η βράβευση αντικατοπτρίζει την αδιάκοπη προσπάθειά μας και συνεργασία μας με τους πελάτες, μεταπωλητές και συνεργάτες στην ανάπτυξη καινοτόμων και εύχρηστων πλατφορμών σάρωσης’’ είπε ο Budd Webster, Διευθυντής Business και Category Management στην Kodak Document Imaging.


Οι διακρίσεις δεν σταματούν εδώ καθώς το Kodak i2600 έλαβε το 2011 τη διάκριση “Best of the Year 2011 Gold Winner” από τους συντάκτες του PC Magazine.


Τα Kodak document scanners διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη CPI A.E.