Για τρίτη συνεχή χρονιά η Data Communication ανακοινώνει ότι διακρίνεται στο Διαγωνισμό Best Workplaces.


datacommΣημαντική διάκριση για τη Data Communication, η οποία ξεχώρισε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά μεταξύ των Best Workplaces. Συγκεκριμένα η Data Communication κατέκτησε την τέταρτη θέση μεταξύ των εταιριών με 50-250 εργαζομένους, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas, για την ανάδειξη των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, μία τιμή η οποία έρχεται ως επιβράβευση στην καθημερινή επένδυση της εταιρίας στο ανθρώπινο δυναμικό της 25 χρόνια τώρα.


Για τη Data Communication οι άνθρωποί της αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα και η μακροχρόνια επένδυση σε αυτούς δέσμευση. Στόχος είναι η ανάπτυξη και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο να προάγει την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την ανοικτή επικοινωνία και την επιβράβευση της επιτυχίας, αξίες οι οποίες άλλωστε βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας της εταιρίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία προάγει επίσης την εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων της, ενώ έχει καθιερώσει και μία νέα σειρά εκδηλώσεων που στόχος τους είναι η φιλανθρωπική ενίσχυση ιδρυμάτων.


Η κ. Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού για την Data Communication δήλωσε σχετικά «Η ανάδειξή της Data Communication στο διαγωνισμό Best Workplaces για τρίτη συνεχή χρονιά, μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά εντείνει και το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στους εργαζομένους μας, ειδικά σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μακροοικονομικό περιβάλλον. Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι στρατηγικό πλεονέκτημα και στόχος μας είναι να μεριμνούμε ώστε να διασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κάτω από τις οποίες να αναπτύσσονται, να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να απολαμβάνουν τις επιτυχίες τους.»