Το Amilo Xi 3650 της Fujitsu Siemens Computers, “ποζάρει” επιδεικτικά με την τεράστια 18.4 ιντσών οθόνη του ως το απόλυτο desktop replacement.

AMILO Notebook Xi 3650

AMILO Notebook Xi 3650

Στη σημερινή εποχή τα πάντα είναι δυνατά και ο καθένας μας απολαμβάνει τις απεριόριστες δυνατότητες που του προσφέρει η τεχνολογία ακόμη και εντός του σπιτιού του – χωρίς να χρειάζεται να κάνει ούτε ένα βήμα. Πως? Με το AMILO Xi 3650 είναι εφικτό! Εξοπλισμένο με την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία της Intel® Centrino® 2 και μία μνήμη έως 4 GB, δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε παραχώρηση, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία: μακρά διάρκεια μπαταρίας, γρήγορους χρόνους απόκρισης και υψηλή απόδοση. Η τεχνολογία NVIDIA® HybridPower™ επιτρέπει στον χρήστη την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των αποκλειστικών και των ενσωματωμένων γραφικών κατά βούληση, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να επεκταθεί έως 25 τοις εκατό. Η κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® 9600M GT με 512 MB GDDR3 παρέχει την απόλυτη ισορροπία φορητότητας και κορυφαίας επίδοσης αναφορικά με την HD απόδοση σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά 3D – οι έντονες γραφικές εφαρμογές και τα παιχνίδια είναι αντικείμενο καθημερινότητας για το AMILO Xi 3650.

Η απόλυτη εμπειρία διασκέδασης έχει επίσης εξασφαλιστεί: η 18.4-ιντσών HD+ ή Full-HD οθόνη με τεχνολογία BrilliantView δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά το χρώμα, την διαύγεια και την αντίθεση χρωμάτων: οι εικόνες, οι ταινίες και τα παιχνίδια εμφανίζονται ξεκάθαρα και εντυπωσιακά στην οθόνη. Μέσω του HDMI interface με την υποστήριξη HDCP είναι δυνατή η σύνδεση σε εξωτερική οθόνη ή σε τηλεόραση flat screen γρήγορα και εύκολα – τίποτα δεν στέκεται πλέον εμπόδιο στο ψηφιακό σας slide show φωτογραφιών ή σε ένα απόγευμα χαλάρωσης με home cinema. Ένα προαιρετικό εξτρά που διαθέτει το AMILO Notebook Xi 3650 είναι το ενσωματωμένο Blu-ray Disc™ drive. Διαθέτει επίσης μία σειρά interface, όπως eSATA , FireWire™ και 15-in-1 card reader. Εννοείται ότι η ιδανική ψυχαγωγία περιλαμβάνει επικοινωνία με οικογένεια και φίλους. Η ενσωματωμένη 1.3 megapixel AMILOcam με τεχνολογία low-light από την Logitech επιτρέπει την υψηλής ποιότητας επικοινωνία voice over IP και τα web chats, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο επίσης, εξαφανίζει τον ανεπιθύμητο θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον.

Όπως όλες οι συσκευές της οικογένειας AMILO, το AMILO Notebook Xi 3650 είναι επίσης εξοπλισμένο με αδιάβροχο πληκτρολόγιο. Επίσης διαθέτει τη λειτουργία Silent Mode, η οποία διασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία του. Οι χρήστες μπορούν άμεσα να δούν τα νέα AMILO Xi3650 στο δίκτυο αλυσίδων λιανικής στην ασπρόμαυρη χαρακτηριστική σχεδίαση που λανσάρισε η εταιρία το φθινόπωρο.