Η TAS Group και η Uni Systems συνεργάζονται στον Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό τομέα.


unisystemsΟι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών τους και την προώθηση καινοτόμων λύσεων, που αφορούν σε συστήματα χρηματοοικονομικών αγορών, καρτών, πληρωμών και διαχείρισης διαθεσίμων.


Η TAS Group, κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση σε λύσεις λογισμικού και διαχείρισης καρτών, συστημάτων πληρωμών και χρηματοοικονομικών αγορών, στο πλαίσιο της παγκόσμιας επέκτασής της στοχεύει στην περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της στην Ελληνική αγορά, στην οποία ήδη έχει παρουσία τα τελευταία 10 χρόνια ως SWIFT Ready Services Provider.


Η Uni Systems, με περισσότερα από 48 χρόνια εμπειρίας στον Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό τομέα στην Ελλάδα, διατηρεί δικαιωματικά τη θέση του στρατηγικού συνεργάτη των μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την TAS Group, θα αξιοποιήσει τις λύσεις της για διαχείριση διαθεσίμων, πληρωμών και core banking, με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας μέσω της εν λόγω συνεργασίας.


Οι δύο εταιρείες διαβλέπουν σημαντική προοπτική στη μεταξύ τους συνεργασία, γεγονός που βασίζεται στη τεχνογνωσία τους και στη θέση τους αντίστοιχα στην αγορά, καθώς θα προσφέρουν πλέον στους πελάτες τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν μεγάλο εύρος καινοτόμων λύσεων, σημαντική εξειδίκευση και γνώση της αγοράς.


«Εξυπηρετούμε τον ελληνικό τραπεζικό τομέα για πολλά συναπτά έτη έχοντας δημιουργήσει επιτυχημένα έργα και σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης» είπε ο Mario Mendia, TAS Group’s Director και υπεύθυνος για τη διεθνή παρουσία της εταιρείας. «Η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά για εμάς και πιστεύουμε ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τη σημερινή κρίση σε έναυσμα για ανάπτυξη νέων λύσεων και υπηρεσιών. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Uni Systems με βασικό κριτήριο την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα συμφωνία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τη κοινή μας θέση στη ΝΑ Ευρώπη και να σταθούμε μαζί στη πρώτη γραμμή των αναγκών των πελατών μας με υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες τους»