Σημαντική διάκριση της SAS Ελλάδας στην Έρευνα για τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα.


sasΜια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση εξασφάλισε η SAS Ελλάδας, η οποία πλέον συγκαταλέγεται στις εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών Business Analytics κατετάγη στη 2η θέση στην ετήσια λίστα µε τις “Εταιρείες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2012” της εταιρείας ερευνών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work Institute Hellas, μεταξύ των εταιρειών που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση της SAS Ελλάδας αποτελεί συνέχεια ανάλογων διακρίσεων της SAS σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, επί σειρά ετών κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα, τόσο στις ΗΠΑ όπου εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της, όσο και σε πολλές άλλες χώρες στις οποίες η εταιρεία διαθέτει παρουσία με τοπικά γραφεία.


Για τη SAS Ελλάδας, η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σπουδαιότητα δεδομένης της έντονης οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και καταδεικνύει τη δέσμευση του τοπικού γραφείου στη συνολική εταιρική κουλτούρα η οποία εμπνέει τους εργαζόμενους να συνεισφέρουν το ταλέντο τους και τον καλύτερο εαυτό τους για έναν κοινό στόχο: συνολική επιτυχία της εταιρείας.


Το εργασιακό περιβάλλον στην SAS Ελλάδας προωθεί την ανάπτυξη της εσωτερικής επικοινωνίας, τη δίκαιη κατανομή των ευκαιριών, τη φροντίδα των εργαζομένων ως άτομα με προσωπική ζωή, και την υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης και της καινοτομίας. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται πάντοτε στην κορυφή των εξελίξεων στους τομείς τους κάτι που, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι απόψεις και προτάσεις τους ζητούνται και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τη Διοίκηση, τους καθιστά υπερήφανους που αποτελούν μέλη της εταιρείας και τους ωθεί να αποδίδουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.


Σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής της SAS Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που και η SAS Ελλάδας αποτελεί πλέον μέλος της κοινότητας με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Θα ήθελα, επιπλέον, να τονίσω ότι ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε στη χώρα μας, πολλές εταιρείες θυσιάζουν εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις δαπάνες τους. Στη SAS Eλλάδας όχι μόνο δεν προχωρήσαμε σε περικοπές, αλλά σε επιπλέον στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού μας κάτι που, σε συνδυασμό με την παροχή ενός περιβάλλοντος διεθνούς και εγχώριας συνεργασίας με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες και ειδικούς, παρέχει ευελιξία, κίνητρα και προοπτική. Διατηρούμε τη βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβάλλει αποφασιστικά στο στόχο μας να διατηρήσουμε και να επαυξήσουμε τους αναπτυξιακούς ρυθμούς που γνωρίζει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, αλλά και την πεποίθηση ότι μέσω των προτάσεων που ήδη έχουμε καταθέσει για τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της εθνικής οικονομίας και διοίκησης θα συνεισφέρουμε στην τροχιά εξόδου από την οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.”