Γίνετε πρωταθλητής tennis με το Mario Tennis Open που κυκλοφορεί στο Nintendo 3DS στις 25 Μαΐου 2012.


MarioTennisOpen_scrn02Στο Mario Tennis Open για το Nintendo 3DS, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον κλασικό χειρισμό με τα κουμπιά όπως στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, αλλά με την προσθήκη των χειρισμών που βασίζονται στον γυροσκοπικό αισθητήρα κίνησης και την Οθόνη Αφή – χάρη στο Nintendo 3DS – μπορείτε να απολαύσετε σε βάθος στρατηγικό tennis όπως ποτέ ξανά.


Μπορούν να παίζουν multiplayer μέχρι και τέσσερις παίκτες σε μια πληθώρα διαφορετικών modes. Μπορείτε να παίξετε με φίλους locally και online, ή να αναζητήσετε άλλους παίκτες online στην χώρα σας για να παίξετε ενάντιά τους. Κάντε δυνατά σερβις, βολέ και εκτιναχθείτε στους πίνακες κατάταξης για να δείτε αν έχετε ότι χρειάζεται για να κατακτήσετε την κορυφή. Αν έχετε κοντά φίλους, μπορείτε ακόμα να παίξετε ένα multiplayer match με μόνο ένα αντίτυπο του παιχνιδιού μέσω του Nintendo 3DS Download Play!


Επιλέξτε από μια ποικιλία αγαπημένων σας χαρακτήρων Nintendo ή χρησιμοποιήστε τον χαρακτήρα Mii σας για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία tennis όπως ποτέ ξανά. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τον παίκτη της επιλογής σας κερδίζοντας coins και ξεκλειδώνοντας αντικείμενα από το in-game shop.


Το Mario Tennis Open χρησιμοποιεί το StreetPass με νέους συναρπαστικούς τρόπους. Παίξτε ένα παιχνίδι ενάντια σε άλλους παίκτες που συναντάτε στον δρόμο χωρίς να σηκώσετε καν το δαχτυλάκι σας και δείτε αν μπορείτε να μεταφέρετε μερικά coins ως ανταμοιβή. Είναι ένα ολοκαίνουριο ball game!


To Special Games mode στο Mario Tennis Open δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ακονίσουν τις τενιστικές τους δεξιότητες καθώς και να απολαύσουν παιχνίδια tennis με τον διασκεδαστικό τρόπο του Mario. Οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν παιχνίδια όπως το Super Mario Tennis, που εισάγει την κλασική λογική των παιχνιδιών Super Mario Bros. στη διαδικασία ασκήσεων tennis. Καθώς οι παίκτες παίζουν σε οικείες πίστες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τενιστικές τους κινήσεις για να πατήσουν Goombas και Koopas που εμφανίζονται μπροστά τους.


Οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες από το Mushroom Kingdom ή ακόμα να αγωνιστούν ως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες Mii. Μπορούν ακόμα να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες Mii τους με θεματικό tennis εξοπλισμό από το Mushroom Kingdom, που δεν βελτιώνουν απλά την εμφάνιση των παικτών αλλά ενισχύουν και τα στατιστικά τους. Το εύρος επιλογών του διαθέσιμου εξοπλισμού περιλαμβάνει την αγαπημένη ρακέτα του Bowser, μια εμφάνιση Bullet Bill και παπούτσια τένις Peach.


Πρόσθετα στο singles tennis match mode, ένα άλλο mode του παιχνιδιού δίνει τη δυνατότητα σε μέχρι και τέσσερις παίκτες να αγωνιστούν online σε multiplayer doubles ματς. Οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν online για την θέση στον πίνακα κατάταξης στο Open Match mode.


Είτε παίζουν με άλλους κατόχους Nintendo 3DS στον ίδιο χώρο είτε ενάντια σε απομακρυσμένους ανταγωνιστές χρησιμοποιώντας ασύρματη broadband σύνδεση στο internet, οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να αναλάβουν έναν κοινό αντίπαλο ή να μείνουν ανταγωνιστικοί προσπαθώντας να διεκδικήσουν την δόξα για τον εαυτό τους. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τη χρήση του χειρισμού με την οθόνη αφής ή να αυξήσουν τις στρατηγικές επιλογές τους με τον παραδοσιακό χειρισμό κουμπιών. Μπορούν ακόμα και να εναλλάξουν εύκολα στους ενσωματωμένους χειρισμούς κίνησης του Nintendo 3DS.