Η Alienware παρουσιάζει το X51, τον μικρότερο επιτραπέζιο υπολογιστή που δημιούργησε ποτέ με μοναδικές επιδόσεις.


awx51_sideTo νέο Χ51, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια συναρπαστική, υψηλής ευκρίνειας 1080p και τρισδιάστατη εμπειρία gaming των πιο απαιτητικών τίτλων παιχνιδιών που κυκλοφορούν, ενώ με το νέο, μικρότερο σχέδιο chassis του desktop προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε σχεδόν κάθε χώρο, από το καθιστικό μέχρι το υπνοδωμάτιο, σε μια «Μέκκα» του gaming και της ψυχαγωγίας.


Το Alienware X51 της Dell διαθέτει ισχυρούς επεξεργαστές Intel Core i δεύτερης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTΧ για πανίσχυρες επιδόσεις gaming, τεχνολογία Wireless-N για εύκολη και ταχύτατη πρόσβαση στο Internet, θύρα HDMI 1.4 για σύνδεση με τις περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις, δύο ταχύτατες θύρες USB 3.0, απόδοση ήχου υψηλής πιστότητας 7.1 και την πλέον προηγμένη μνήμη κάρτας γραφικών GDDR5. Στη βασική έκδοσή του με επεξεργαστή Core i5, μνήμη 6GB, κάρτα γραφικών 1GB NVIDIA GeForce GTΧ 555iii και σκληρό δίσκο 1TB 7200rpm, η ισχύς του X51 αποδίδει τουλάχιστον 34 καρέ ανά δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο σε ρυθμίσεις υψηλών επιδόσεων και ανάλυση 1080p.


Το Alienware X51 σας δίνει την ελευθερία να αφοσιωθείτε στο παιχνίδι, με τις επιδόσεις που αναμένατε από έναν υπολογιστή gaming της σειράς Alienware και έξυπνο σχεδιασμό, ικανό να ενσωματώσει εύκολα μελλοντικές αναβαθμίσεις και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ο ευέλικτος σχεδιασμός chassis διπλού προσανατολισμού του X51 (desktop ή mini tower) παρέχει υψηλές επιδόσεις σε κάθε χώρο.


Το έξυπνα σχεδιασμένο chassis του Alienware X51 συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Το κομψό ματ μαύρο φινίρισμά του με λεπτομέρειες σκούρου χρωμίου διαθέτει τρεις παραμετροποιήσιμες ζώνες φωτισμού, που ελέγχονται από το λογισμικό AlienFX®, χαρίζοντάς του μοναδική αισθητική. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, με ένα αθόρυβο, διπλής εφαρμογής chassis επιτρέπει οριζόντια ή κατακόρυφη τοποθέτηση, κάνοντας το X51 πιο ευέλικτο, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση. Η έξυπνη εσωτερική διαρρύθμισή του με mini-ITX mainboard επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιήσει αναβαθμίσεις στον σκληρό δίσκο, την κάρτα γραφικών και τη μνήμη εύκολα και γρήγορα, διασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.


Όλοι οι φορητοί και επιτραπέζιοι υπολογιστές Alienware διαθέτουν το Alienware Command Center, ένα περιβάλλον λογισμικού που παρέχει έξυπνη, φιλική προς τον χρήστη πρόσβαση σε αποκλειστικές εφαρμογές και ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των εφέ φωτισμού AlienFX® και του συστήματος διαχείρισης ενέργειας AlienFusion. To AlienAdrenaline, μία νέα εφαρμογή για το Alienware X51, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν μοναδικά προφίλ τα οποία, όταν ενεργοποιούνται, δίνουν πρόσβαση σε μία σειρά ενεργειών, όπως η εκτέλεση ειδικών προγραμμάτων, η εναλλαγή θεμάτων στο AlienFX, η πρόσβαση σε βασικές τοποθεσίες web και άλλα. Αναβαθμίσεις και νέες κυκλοφορίες εγκαθίστανται απευθείας στο Command Center, δημιουργώντας ένα εργαλείο συνεχώς εξελισσόμενο, επιτρέποντας την διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες και προτιμήσεις του χρήστη.


Τεχνικά χαρακτηριστικά του Alienware X51:
– Επιλογές επεξεργαστή Intel Core i5 2320/i7 2600
– Intel H61 Express Chipset
– Mini-ITX mainboard
– Iσχυρή κάρτα γραφικών NVIDIA:
o 1GB GDDR5 NVIDIA ® GeForce ® GTX 555
– Δυνατότητα εγκατάστασης έως και 8 GB DDR3 μνήμης (6GB Standard), 2x 240-Pin DDR3 SDRAM Slots
– Γρήγορο σκληρό δίσκο 1TB, 7200RPMiv
– Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 7 Home Premium
– Slot-loading Dual Layer DVD εγγραφής (Στη βασική έκδοση)
– Ενσωματωμένo υψηλής πιστότητας ήχο 7.1 με το λογισμικό Waves MAXX Audio
– Ενσωματωμένο δίκτυο 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet και 802.11 a / b / g / n Wi-Fi ασύρματο LAN (Στη βασική έκδοση)
– Θύρες USB 2.0 (6x), USB 3.0 (2x), Μικρόφωνο, έξοδος ακουστικών / ηχείων, έξοδος HDMI 1.4, Θύρες για σύνδεση ηχείων (εμπρόσθια, πίσω και κεντρικό), Ψηφιακή έξοδος SPDIF (TOSLINK), Ψηφιακή έξοδος SPDIF (Coax)
– Τροφοδοτικό Alienware ισχύος 240 Watt (στη βασική έκδοση) ή προαιρετικά 330 Watt
– Διαστάσεις κεντρικής μονάδας διπλού προσανατολισμού: 343 χιλιοστά χ 95 χιλιοστά x 318 χιλιοστά
– Βάρος από 5,49 Kg


Εγγύηση & τεχνική υποστήριξη Dell
Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας εγγύηση τεχνικής υποστήριξης 2 ετών Dell Next Business Day, με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.


Διαθεσιμότητα και Τιμή
Ο επιτραπέζιος Alienware X51 θα είναι διαθέσιμος στις αρχές Μαΐου 2012, ξεκινώντας από €1149 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).