Μια νέα εμπειρία και ένας ολόκληρος κόσμος προϊόντων με δυνατότητες διασύνδεσης στην Ηλεκτρονική.


Electroniki_LogoΈναν ολόκληρο κόσμο διασυνδεδεμένων προϊόντων – από τηλεοράσεις Smart TVs, tablets, smartphones και υπολογιστές μέχρι φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες – βασισμένο στις υπηρεσίες cloud που δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερο περιεχόμενο οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν οι καταναλωτές, φέρνει στους πελάτες της η Ηλεκτρονική.


Συνεπής στην υπόσχεσή της για παροχή προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, η Ηλεκτρονική προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα να βιώσει μία νέα μοναδική εμπειρία home entertainment, μέσω της συνδεσιμότητας ηλεκτρονικών συσκευών, περιεχομένου και διαδικτυακών υπηρεσιών.


Οι υπηρεσίες cloud, οι οποίες είναι διαθέσιμες από ηγετικές εταιρείες τεχνολογίας (Apple, Ericsson, Google και Microsoft), επιτρέπουν την ασύρματη επικοινωνία και το συγχρονισμό των ηλεκτρονικών συσκευών ψυχαγωγίας και πολυμέσων, με σκοπό την ανταλλαγή και το διαμοιρασμό δεδομένων και περιεχομένου ανάμεσα στις συμβατές-διασυνδεδεμένες ηλεκτρονικές συσκευές.


Η τεχνολογία αυτή ενσωματώνεται και στις «έξυπνες» τηλεοράσεις (Smart TVs), οι οποίες δίνουν νέα διάσταση στην εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας, μέσα από τις πλούσιες και μοναδικές λειτουργίες που προσφέρουν.


Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να πλοηγηθούν στο Διαδίκτυο, να επικοινωνήσουν μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσουν δεδομένα, εφαρμογές και συμβατά παιχνίδια, να παρακολουθήσουν streaming βίντεο και να πραγματοποιήσουν βίντεοκλήσεις μέσα από τη συσκευή της τηλεόρασής τους.


Επιπλέον, οι Smart TVs προσφέρουν υπηρεσίες video-on-demand, που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα παρακολούθησης κάποιας εκπομπής όποτε ο καταναλωτής επιθυμεί, ενώ είναι δυνατή η διαχείρισή τους μέσω των smartphones. Οι Smart TVs διατίθενται στην Ηλεκτρονική σε ποικίλα μοντέλα από τις κορυφαίες εταιρείες LG, Samsung και Sony.