Με προϊόντα WLAN εμπλούτισε τη γκάμα της η 4ipnet, το Controller WHG405 και το Hotspot Gateway HSG260.


4ipnetΟ WHG405 είναι ένας Gigabit Secure WLAN Controller που προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης διακοσίων και άνω 4IPnet 802.11n Access Points, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα δίκτυα μέσω του Internet Cloud. Με αυτόν τον τρόπο ο διαχειριστής μπορεί να ελέγχει, να ρυθμίζει και να αναβαθμίζει όλα τα 4IPnet Access Points που διαθέτει εγκατεστημένα σε διαφορετικές τοποθεσίες.


Το WHG405 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία Site-to-Site VPN και GRE Tunneling. Επιπλέον, υποστηρίζει Encrypted Gigabit throughput, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν ασύρματη μετάδοση υψηλών ταχυτήτων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με το WHG405 οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν την πιο συμφέρουσα λύση για την ενοποίηση των ενσύρματων και των ασύρματων δικτύων τους σε μία υποδομή, ενώ είναι η ιδανική πρόταση για Network Access Control, AAA, Guest Access, Policy Management, Wireless Firewall, Rogue AP Detection & CAPWAP.


Το HSG260 είναι ένα Gigabit 802.11 b/g/n Wireless Hotspot Gateway με ενσωματωμένο Quick Print Button για εύκολη έκδοση εισιτηρίων ή καρτών πρόσβασης. Περιλαμβάνει τέσσερις ολοκληρωμένους τύπους λογιστικής και 10 ευέλικτους τρόπους τιμολόγησης, επιτρέποντας την δωρεάν ή την επί πληρωμή ασύρματη πρόσβαση στο Internet.


Το HSG260 ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές λειτουργίες του, αλλά και για την ευκολία που προσφέρει στους ιδιοκτήτες hotspot στο να επεκτείνουν το δίκτυό τους με ασφάλεια, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, δημιουργώντας έτσι συνδέσεις AES encrypted με άλλα 4ipnet access points, απλά και γρήγορα. Η συσκευή περιλαμβάνει 1 WAN Port με 4 LAN Ports (2 Public Ports και 2 Private Ports). Όλες οι θύρες είναι Gigabit για μεγιστοποίηση της απρόσκοπης μετάδοσης εφαρμογών multimedia.


Το HSG260 με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, αποτελεί μία εύκολα διαχειρίσιμη ασύρματη λύση, και κυρίως, ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό και προσοδοφόρο τρόπο δημιουργίας ασύρματων hotspots.