O Απρίλιος είναι γεμάτος ανανεώσεις για το επίσημο κανάλι του nintendo.gr στο YouTube.


nintendo 3ds lifestyleΑυτή η εβδομάδα εξελίσσεται σε μία από τις πιο δραστήριες για το επίσημο κανάλι του www.nintendo.gr στο YouTube, καθώς υπάρχουν πολυάριθμες προσθήκες για όλα τα γούστα και όλες τις κονσόλες.


Όχι ένα, αλλά έξι νέα video έχουν ήδη προστεθεί στην υπηρεσία, καλύπτοντας μία μεγάλη γκάμα από νέους ή παλαιότερους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει ή αναμένονται άμεσα για κάποια από τις κονσόλες της Nintendo.


Την τιμητική του, αυτή την εβδομάδα, έχει ο Mario και η παρέα του. Θέλοντας να γιορτάσει την εκπληκτική εμπορική πορεία του πολυαγαπημένου υδραυλικού με ολοζώντανη, θεαματική 3D απεικόνιση στο Nintendo 3DS, η Nintendo δίνει στη δημοσιότητα τρία νέα video για τα Super Mario 3D Land και Mario Kart 7 που παρουσιάζουν τα δύο παιχνίδια… πιο ζωντανά από ποτέ.


Έχετε σκεφτεί πώς θα ήταν να ζούσατε για μία μέρα ο ίδιος τις περιπέτειες του Mario; Πώς θα ήταν αν μπορούσατε να μεταφερθείτε μαγικά στο Mushroom Kingdom;



Πώς θα ήταν αν ζούσατε στην πραγματικότητα με τους φίλους σας την ξεκαρδιστική και χαοτική εμπειρία του Mario Kart;



Ωστόσο, οι προσθήκες για το Nintendo 3DS δεν αφορούν μόνο τίτλους που κυκλοφορούν ήδη. Στις αρχές της εβδομάδας δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον video που παρουσιάζει αρκετές λεπτομέρειες για το Rhythm Thief & The Emperor’s Treasure που κυκλοφορεί από την Nintendo και την SEGA στις 6 Απρίλίου 2012. Στο Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure συναντάμε τον Raphael, ένα νεαρό Παριζιάνο που ζει μια μυστική διπλή ζωή. Δείχνει σαν ένα οποιοδήποτε αγόρι, και ζει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας με τον πιστό του σκύλο Fondue. Αλλά αναλαμβάνει το νέο πρόσωπο ενός ενάρετου κλέφτη, που κάνει διαρρήξεις σε μερικά από τα πιο διάσημα μουσεία του Παρισιού για να κλέψει ανεκτίμητα έργα τέχνης και να τα επιστρέψει μερικές μέρες αργότερα. Στην περιπέτειά του συναντά την Marie, μια κοπέλα που είναι βιολιστής και έχει με μυστήριο παρελθόν, ενώ συγκρούεται με τον Vergier, τον επιθεωρητή της χωροφυλακής του Παρισιού, ελπίζοντας ταυτόχρονα να συναντήσει τον αγνοούμενο πατέρα του.



Τέλος, οι ανανεώσεις ολοκληρώνονται με δύο video που αφορούν το Wii και το εκρηκτικό lineup κυκλοφοριών που είχε τους τελευταίους μήνες, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και περιπέτειες στους φίλους της Nintendo. Το πρώτο video παρουσιάζει τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων μηνών και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές τους, ενώ το δεύτερο εστιάζει αποκλειστικά στην επερχόμενη κυκλοφορία του Pandora’s Tower, που κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 13 Απριλίου 2012 και αποτελεί την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου κυκλοφοριών.