O ANT1 WEBTV Plus εμπλουτίζει τη θεματολογία με μια εκπομπή για τους λάτρεις του ποδηλάτου και όχι μόνο.


BikeStoriesStills02Η εκπομπή “Bike Stories” με την Ελένη Καρποντίνη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Απριλίου εστιάζει σε ό,τι σχετίζεται με το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας και έχει στόχο να αναδείξει όλες τις θετικές συνέπειες που έχει η χρήση του στη ζωή μας, αλλά και να βοηθήσει στην αύξηση των οπαδών του.


Η εκπομπή συναντά διάσημους Biker lovers. Φωτίζει ιστορίες ανθρώπων που έχουν εντάξει το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους. Παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις δράσεις και τις βόλτες που διοργανώνουν ποδηλατικές ομάδες ανά την Ελλάδα. Παρουσιάζει τα τελευταία μοντέλα, όλα τα καινούργια gadgets και αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτη: city lovers, bmx guru, mountain bikers


Στο πρώτο επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός μοιράζεται με την Ελένη Καρποντίνη τις παιδικές ποδηλατικές του ιστορίες. Μιλάει για τα όσα του δίδαξε το Galileo σχετικά με το ποδήλατο, για τις εμπειρίες σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που σχετίζονται με αυτό το μέσο, καθώς και για την ποδηλατική παιδεία που θέλει να δώσει στην κόρη του. Ακόμα, η υπεύθυνη δημοσίων υποθέσεων της πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, μας μιλάει για την επιτυχία του 2ου B.F.F. που διοργανώθηκε στην πόλη μας. Τέλος, ακολουθούμε την ποδηλατική ομάδα «ΠΕΤΑΛΕΡΕΣ» σε μια φιλανθρωπική δράση για τους άστεγους της Αθήνας.


“Bike Stories”, η νέα εκπομπή του ANT1 WebTV Plus μας δίνει ραντεβού από την Πέμπτη 5 Απριλίου και κάθε Πέμπτη μετά τις 14:00 στο www.antenna.gr.