Η αρχιτεκτονική InfraStruXure επιτρέπει τη σχεδίαση και ανάπτυξη λύσεων data center, συμπεριλαμβανομένης φυσικής υποδομής, ελέγχου και διαχείρισης.

apcH APC, θυγατρική της Schneider Electric, κορυφαία εταιρεία στον κόσμο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ισχύος και ψύξης, ανακοίνωσε σήμερα την διεύρυνση της συνεργασίας της με την EMC, η οποία ενσωματώνει την αρχιτεκτονική InfraStruXure® στο πρόγραμμα EMC Select. Το EMC Select επιτρέπει στους πελάτες να αποκτήσουν εύκολα όλα τα απαιτούμενα δομικά στοιχεία που συνιστούν την υποδομή IT.
Η αρχιτεκτονική InfraStruXure της APC ενσωματώνει ισχύ, ψύξη, racks, έλεγχο περιβάλλοντος, φυσική ασφάλεια και διαχείριση, επιτρέποντας την επιλογή πρότυπων στοιχείων για τη δημιουργία λύσεων μέσω τμηματικών και φορητών διατάξεων. Η παραπάνω προτυποποίηση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας αναβαθμίσιμης αρχιτεκτονικής που μπορεί να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και σε μελλοντική επέκταση. Ειδικά όταν χρησιμοποιείται με τη νέα σουίτα εφαρμογών για διαχείριση data center της APC, InfraStruXure Central, Capacity Manager και Change Manager, το σύστημα επιτρέπει στους διαχειριστές του data center να συμπεριλάβουν τρία βασικά στοιχεία που αφορούν στον σχεδιασμό, στις λειτουργίες και τη διαχείριση του data center σε μία πλατφόρμα, έτσι ώστε να βελτιωθεί τόσο η αποδοτικότητα όσο και η αποτελεσματικότητά του. Η βραβευμένη αυτή προσέγγιση προσφέρει αυξημένη διαθεσιμότητα, βελτιωμένη ικανότητα προσαρμογής και ταχύτητα ανάπτυξης, καθώς και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την APC για να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις ισχύος και ψύξης μέσω του EMC Select», δήλωσε η Justin Bartinoski, Μanager του EMC Select. «Η αρχιτεκτονική InfraStruXure της APC προσφέρει σε μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις ευέλικτες, επαρκείς ενεργειακά λύσεις για τον σχεδιασμό του data center. Η δυνατότητα να συνδυάζουμε αυτά τα προϊόντα με τις στρατηγικές Energy Efficiency και Green Data Center της EMC είναι εξαιρετικά ελκυστική για εμάς».
Το EMC Select αποτελεί τον τομέα της EMC για τρίτους μεταπωλητές που προσφέρει στους πελάτες τα καλύτερα στην κατηγορία τους προϊόντα hardware και λογισμικού, ολοκληρώνοντας τις λύσεις της EMC. Σκοπός του EMC Select είναι να συμβάλλει στον σχεδιασμό, στην εκτίμηση καθώς και στην προμήθεια προϊόντων για τρίτα μέρη, όταν δημιουργούν ισχυρές λύσεις για data center.