Την κυκλοφορία του λογισμικού CitisNAV Full Europe για iPhone ανακοινώνει η Creative Image Technologies AEBE.


citisnavΤο λογισμικό πλοήγησης CitisNAV Full Europe μετατρέπει το iPhone σε μία απίστευτη συσκευή πλοήγησης GPS με πλήρεις χάρτες για 46 Ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Κύπρου, έτοιμη για χρήση στο αυτοκίνητο ή σε εξωτερικούς χώρους.


10 + Λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένος με το CitisNAVTM Full Europe
► Μπορείτε να περιηγηθείτε σε 46 χώρες με τους πληρέστερους και πλέον ενημερωμένους χάρτες από την NAVTEQ και την CIT. Οι χάρτες αποθηκεύονται στη συσκευή σας, επιτρέποντάς σας να περιηγηθείτε χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το δίκτυο.
► Μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό σας ανάμεσα σε 46 χώρες στην καλύτερη τιμή της αγοράς (το CitisNAV™ είναι το ίδιο αξιόπιστο αλλά 50% φθηνότερα από ό, τι όλα τα άλλα λογισμικά πλοήγησης που χρησιμοποιούν τους ίδιους ακριβώς χάρτες).
► Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4.000.000 σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται αποθηκευμένα στη συσκευή σας ή να επιλέξετε από δεκάδες εκατομμύρια άλλα σημεία ενδιαφέροντος από το Google Local Search.
► Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία, τα αγαπημένα, τα δρομολόγια ή και την τρέχουσα διαδρομή σας στο Facebook.
► Μπορείτε να είστε πάντα ενήμεροι για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και να έχετε 3ήμερη πρόγνωση καιρού σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη με το πάτημα ενός πλήκτρου.
► Μπορείτε να απολαύσετε ποιοτική πλοήγηση με φωνητικές και οπτικές οδηγίες επιλέγοντας ανάμεσα από 35 διαφορετικές γλώσσες.
► Θα εκπλαγείτε από τις εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης του CitisNAV™ όπως: Dynamic Lane Guidance, Signposts, 3D buildings & landmarks.
► Είστε ελεύθεροι να επεκτείνετε τα όριά σας σε μέρη που δεν πάει αυτοκίνητο με τη adventure λειτουργία του CitisNAV™.
► Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 13 διαφορετικούς τρόπους για να μεταβείτε στον επιθυμητό προορισμό.
► Μπορείτε να σχεδιάσετε εύκολα καθημερινές διαδρομές μέσω έξυπνων δρομολογίων και να εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα για εσάς ή την εταιρεία σας


Όλα τα παραπάνω προσφέρονται με 44,99 € τελική τιμή.


Hints ‘n Tips
► Με την αγορά του CitisNAV Full Europe κερδίζετε Redeem Coupon αξίας 44,99 € για αγορές τεχνολογικών προϊόντων μέσα από το site του CitisNAV Web Shop™
► Μπορείτε να γίνετε εντελώς δωρεάν μέλη του CitisNAV Club™, κερδίζετε 50€ έκπτωση για αγορές τεχνολογικών προϊόντων μέσα στο site του CitisNAV Web Shop™


To κυριότερο πλεονέκτημα που προσφέρει το CitisNAV Full Europe είναι ότι αποτελεί ελληνικό προϊόν και υποστηρίζεται από Ελληνική Εταιρία Πληροφορικής την Creative Image Technologies.